fbq
SuoratoistoEnsitreffit alttarilla: Oton ja Assin onnellinen yhteiselo päättyy lyhyeen: ”Assi muutti tänne ja sitten mulla napsahti...”
Ensitreffit alttarilla: Oton ja Assin onnellinen yhteiselo päättyy lyhyeen: ”Assi muutti tänne ja sitten mulla napsahti...”

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viidennessä jaksossa parit ovat palanneet häämatkalta ja totuttelevat elämään toistensa kanssa.  

Pariisissa häämatkalla olleilla Otolla ja Assilla pyyhkii hyvin. Otto on hyvillään, kun Assi on valmis muuttamaan hänen luokseen Valkeakoskelle.

– Asuinpaikka ei ole minulle niinkään tärkeä, vaan se kenen kanssa vietät aikaa siellä, missä asut, Assi perustelee muuttoaan.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Otto yllättää poikkeuksellisella eleellä: ”Ei ollut ihan mikään tavallinen rakkauskirje”

Otto on tyhjentänyt kaapin Assia varten. Hän myöntää, että yhteen muutto jännittää, koska siitä on aikaa, kun hän on viimeksi asunut yhdessä toisen ihmisen kanssa. 

– Tottakai mulla on tässä tämä oma pieni perhe, Otto lisää viitaten Aada-tyttäreensä. 

Oton mukaan Assi on suhtautunut Aadaan alusta asti hyvin. Otto kertoo myös Aadan ottaneen hyvin vastaan hänen naimisiin menonsa.

Ensitreffit alttarilla 2022
Otto ja Assi istuttavat parvekekukkia autuaan tietämättöminä siitä, mitä on tulossa.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla teki historiaa sallimalla alaikäiset lapset – näin naimisiin menevä isä kommentoi tilannetta

Ensimmäisenä Valkeakoski-päivänä Assi ja Otto hakevat kukkakaupasta kesäkukkia. He viettävät mukavan hetken istuttaen kukkia Oton parvekkeelle. 

Yhteinen onni katkeaa lyhyeen, kun Oton vointi heikkenee yllättäen. Aluksi Assia naurattaa Oton ”miesflunssa”, mutta oireet paljastuvat myöhemmin koronavirustaudin aiheuttamaksi. 

Hetken päästä Otto kuvaakin videopäiväkirjaansa yksin, tukka pystyssä. 

– Rakas päiväkirja, mitä on tapahtunut häämatkan jälkeen: kerettiin päivä viettää tässä yhteiseloa. Assi muutti tänne ja sitten mulla napsahti miesflunssa. Naurettiinkin sitä tuossa Assin kanssa, että kuinka sattuikin. No, sehän oli itse asiassa tuliainen Pariisista, elikkä korona sieltä tuli, Otto selittää.

Lue myös: Ensitreffit-Oton lapsi tapaa häissä uuden äitipuolensa – tällainen on ensikohtaaminen

Assi muuttaa sairastelevan Oton luota takaisin Helsinkiin. Myöhemmin Otto ja Assi tapaavat pappi Kari Kanalan etäyhteydellä. He kertovat, että kaipaavat jo toistensa seuraa. 

Ensitreffit alttarilla tiistaisin MTV3-kanavalla klo 21.00. Seuraava jakso julkaistaan viikon ennakkoon MTV Katsomossa ja C Moressa.

20.09.2022 18:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa