fbq
Kotimaa
25.01.2023 15:42
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: MTV, Instagram
Tuula ja Miika
Ensitreffit alttarilla -Miika jyrähtää erosta: "Minä ja mun läheiset tiedetään..."
Kotimaa
25.01.2023 15:42
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: MTV, Instagram

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 8. tuotantokaudella mukana ollut Miika ei lopulta löytänyt tosi-tv-ohjelmasta rakkautta.

Miika avioitui ohjelmassa Tuulan kanssa. Jo kuvauksissa pari kuitenkin havaitsi, ettei heidän väliltään löytynyt tarvittavaa kemiaa. Miika ei suinkaan peitellyt ohjelmassa kokemaansa pettymystä, ja liitto Tuulan kanssa kariutui.

Autoista ja Kylo-koirastaan pitävä Miika kuvaa aktiivisesti elämäänsä muun muassa somepalvelu Tiktokiin. Eräällä Tiktok-videollaan hän muun muassa esitteli vihkisormustaan, jonka viskasi lopulta voimalla edessään väreilevään mereen.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -Miika viskasi vihkisormuksensa mereen - katkera tilitys avioerosta: "En merkinnyt mitään"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miika (@miikachosenone)

Ensitreffit alttarilla on erittäin suosittu ja seurattu ohjelma, ja osallistujien elämät luonnollisesti kiinnostavat kansaa myös kauden loppumisen jälkeen.

Miika onkin jakanut Instagram-sivunsa tarinaosiossa kuvakaappauksen artikkelista, jossa kerrataan hänen Ensitreffit alttarilla -matkaansa ja lyhyen liiton aikana nähtyjä kuoppia.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -Miika ei löytänyt rakkautta - jakoi nyt suloisen kuvan omasta kullasta

Artikkeli ei ole miellyttänyt Miikaa, ja hän on päättänyt avata sanaisen arkkunsa asian tiimoilta.

- Hohhoijaa, hän kirjoittaa kuvakaappauksen yhteyteen.

- Nämä jutut voisi kuopata pikkuhiljaa. Onneksi minä ja mun läheiset tiedetään, miten asiat on aidosti mennyt ja mitä asioita on ollut taustalla, Miika täräyttää.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla-Miika haki treffiseuraa Instagramissa – näin ikävästi hänelle kävi

Miika ei onneksi joudu elämään arkeaan täysin yksin. Australianpaimenkoira Kylo täyttää maaliskuussa 7 vuotta ja vaikuttaisi olevan Miikan todellinen elämänkumppani, jonka kanssa hän on esimerkiksi katsonut Star Wars -elokuvia, joista koira on mahdollisesti saanut nimensä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miika (@miikachosenone)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »