fbq
Kotimaa
06.07.2022 19:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Ville ja Anniina
Ensitreffit-Villeltä herkkä avautuminen parin nykytilanteesta: "Oltiin yhteisen matkan alussa ja kaikki oli jännää"
Kotimaa
06.07.2022 19:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutut Ville ja Anniina juhlistivat eilen tiistaina (5.7.) Anniinan syntymäpäivää.

Anniina täytti 35 vuotta. Villen jakamista kuvista käy ilmi, että pariskunta on suunnannut syömään ravintolaan. Kuvista kahdessa ensimmäisessä Anniina hymyilee kauniisti, kolmannessa hän puolestaan ilmeilee hauskasti.

- Hän, tänään taas vuoden kauniimpi. Kolme vuotta sitten kirjoitin sulle 3 sanaa paperilla kertoen miltä tuntuu. Oltiin yhteisen matkan alussa ja kaikki oli jännää.

- Näiden menneiden vuosien aikana oppia ja kokemusta sinusta on kertynyt, kuinka mahtava olet ja miten saat ihmiset ympärilläsi loistamaan kirkkaammin. Siksi noiden kolmen pienen sanan sanominen sinulle ihan ääneen tuntuu luontevalta, kotoisalta ja arvokkaalta. Onneksi olkoon rakas syntymäpäiväsi johdosta, on upeaa, kun olet taas ”22v. + pari syyskuuta”, Ville kirjoittaa hellästi.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -sarjan Anniina ja Ville avioituivat uudestaan - jättiyllätys morsiamelle: häihin pamahti laulajatähti

Lisäksi nelikymppinen Ville on jättänyt loppuun hauskat terveiset ”Rakkaudella: vanha miehesi”.

Ville ja Anniina menivät naimisiin Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuvauksissa kesällä 2019. Monet kommentoijat ovat olleet haltioituneita Villen tekstistä. 

Olipa kauniisti sanottu, eräskin kirjoittaa.

Kaunis kirjoitus. Onnittelut, toinen veistelee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ville Manner (@ville_manner)

Seiska uutisoi toukokuussa siitä, että pariskunta meni tuolloin uudelleen naimisiin. He halusivat järjestää isot hääjuhlat, koska ohjelman kuvauksissa vieraiden lukumäärää oli rajoitettava. Häissä esiintyi Joel Hallikainen, joka esitti kirkossa Entä sitten -kappaleen.

Häiden jälkeen pariskunta suuntasi Anniinan vanhempien kanssa Englantiin, jossa lontoolainen hotelli osoittautui pettymykseksi seurueelle.

Lue myös: ”Miten pieleen voi joskus valinta osua” - Ensitreffit alttarilla -pari Ville ja Anniina kokivat karmivan yllätyksen lomamatkallaan

Tilaa Seiskan uutiskirje! »