fbq
Kotimaa
29.09.2022 14:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Eevi Teittinen
Eevi Teittinen rehellisenä perhearkensa haasteista: "Parisuhteen huoltamiseen ei oo ollut aikaa yhtään"
Kotimaa
29.09.2022 14:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Fitnesstähti Eevi Teittinen, 33, purkaa sometilillä ajatuksia vauva-arjestaan. Eevin ja hänen puolisonsa Teemu Packalénin, 35, esikoislapsi juhlii pian ensimmäistä syntymäpäiväänsä.

Eevi kertoo rehellisessä Instagram-päivityksessään pohtineensa itseään ja sitä, kuka hän tänä päivänä oikein on.

- Oon ollut vaan äiti, vaikka oon muutakin. Tiedätkö mitä tarkoitan? Eevi puhuttelee seuraajiaan.

Eevi tunnetaan julkisuudessa fitnessurheilijana ja personal trainerina. Viimeisen vuoden aikana hän on kuitenkin keskittynyt Teemun kanssa huolehtimaan keskosena syntyneestä Ellen-vauvasta.

Lue myös: Sydäntä särkevät kuvat: Eevi Teittinen muistelee keskosvauvansa syntymää - "Hitsi, me selvittiin"

Eevin puheiden mukaan vuosi on vaatinut veronsa.

-  Elämään ei oo mahtunut paljoa muuta ja arki on edelleen enemmän ja vähemmän sekasortoa - puhumattakaan parisuhteesta, jonka huoltamiseen ja huomioimiseen ei oo ollut aikaa yhtään, hän myöntää.

Eevi esittää päivityksessä sympatiansa muille lapsiarkea eläville perheille.

- Ymmärrän siis todella hyvin kaikkia teitä ekaa lapsivuotta eläviä perheitä. Enkä voi sanoa mitään helpotuksen sanaista, koska ei sellaista ole tarjolla. Sen voin kuitenkin sanoa, että jos IKINÄ mietit, että kaikilla muilla menee niin kivasti, niin muista tämä. Ehkä se antaa vähän armoa ja ymmärrystä elämää, itseäsi ja kaikkia kohtaan.

Lue myös: Eevi Teittisen itku parkkipaikalla herätti huomiota - syy selvisi

Eevi haluaa muistuttaa seuraajiaan siitä, että vaikka ajat ovatkin toisinaan vaikeita, hän on kaikesta kokemastaan erityisen kiitollinen.

- Vaikeudet ja raskaat ajat ei vie kuitenkaan pois kiitollisuutta. Se on ainakin mulle suurin voimavara joka päivä. Se on mahdollisuus, vaikka kuinka pienenä palasena.

Lue myös: Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin lapsi joutui lääkäriin

Eevi on pitänyt yhtä vapaaottelijana uraa luoneen Teemu Packalénin kanssa vuodesta 2017 lähtien. Pariskunnan esikoinen syntyi marraskuun 1. päivänä vuonna 2021.