fbq
Kotimaa
18.09.2022 15:33
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Matti Matikainen, AOP
Brad Pitt
Brad Pitt vietti huvilayön Pirkanmaan rauhassa ja otti aamulöylyt savusaunassa – kuvat!
Kotimaa
18.09.2022 15:33
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Matti Matikainen, AOP

Hollywood-tähti Brad Pitt, 58, sekä australialainen rock-muusikko Nick Cave, 64, tekivät visiitin Suomeen tänä viikonloppuna.

Seiskan kuvaaja kävi paikalla katsastamassa, millaisissa oloissa Brad oikein aikaansa vietti.

Seiskan saamien tietojen mukaan  näyttelijäkomistus oli valinnut yösijakseen Ellivuori Resortin Sastamalassa, Pirkanmaalla.

Tarkemmin ottaen näyttelijä on asunut Villa Aalto -nimisessä huvilassa. Megastaran majoitusta kuvaillaan verkkosivuilla korkealuokkaiseksi, kera hulppeiden maisemien.

Upeat oltavat

Huvilasta on suora pääsy alueen kuntopoluille sekä rinteisiin. Sen materiaaleina on käytetty Ellivuori Resortin verkkosivujen mukaan esimerkiksi 750 vuotta vanhaa, Alpeilta peräisin olevaa puuta sekä Lapin rakkakiveä.

Huvilan hinta on viikonlopulta (pe-su) 2500 euroa. Pytingissä on neljä makuuhuonetta parivuoteella varustettuna, joista kolmessa on kylpyhuone. Huoneistoalaa sauna mukaan laskettuna on 350 neliömetriä.

Villa Aalto

Aamuiset löylyt

Tänä aamuna (18.9.) Bradille oli järjestetty rento ja perinteinen aamusauna. 

Saunarakennus sijaitsee aivan veden tuntumassa, Rautavesi-järven rannalla. Tiloissa on sekä savusauna että perinteinen sauna. Tunnelmallisessa tuvassa kerrotaan olevan lisäksi kivitakka.

Lue myös: HS: Hollywood-tähti Brad Pitt saapui yllättäen Suomeen - tästä on kyse

Rantasauna

Rantasauna
Taidenäyttely avautui

Bradin ja Nickin Suomen-vierailun syynä oli tänään (18.9.) Tampereella avautuva Sara Hildénin taidemuseon näyttely, jossa on nähtävillä kuvanveistäjä Thomas Houseagon nykytaidetta.

Tämän lisäksi sieltä voi bongata myös hänen ystäviensä Brad Pittin ja Nick Caven luomia veistoksia. Museon sivuilla kerrotaan, että kyseessä ovat heidän debyyttinäyttelynsä.

Brad Pitt