fbq
Kotimaa
07.11.2022 21:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: MTV, Instagram
Janita Autio
Bilekohussa ryvettynyt Janita Autio vaikeni Arto Nybergin haastattelussa: "Niin kuin sanoin..."
Kotimaa
07.11.2022 21:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: MTV, Instagram

Kesällä bilekohun keskiöön joutunut Janita Autio, 29, saapui sunnuntaina (6.11.) Arto Nybergin vieraaksi tämän keskusteluohjelmaan.

Valokuvaajana työskentelevä Janita kertoi haastattelussa työnkuvastaan sekä siitä, miten hän alun perin päätyi tekemään töitä valokuvauksen parissa.

Keskustelussa käytiin läpi myös tilanne, jossa Janita päätyi ottamaan viraaliksi nousseen valokuvan Suomen pääministeri Sanna Marinista Ruisrockissa.

- Näin Sanna Marinin Instagramista, että hän on tulossa Ruisrockiin, Janita paljastaa.

Lue myös: Nyt puhuu Janita Autio - videoita kuvannut valokuvaaja paljastaa vihdoin kantansa Sanna Marinin bilekohusta: "Olen todella järkyttynyt"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janita Autio (@janitaautio)

Hän kertoo ottaneensa pääministeriin yhteyttä samaisen palvelun kautta, mutta keskustelu jäi Janitan mukaan vielä tuossa kohtaa auki.

Myöhemmin Janita ja Sanna kohtasivat kuitenkin festivaalialueella ja yhteisestä kuvaushetkestä sovittiin samalta istumalta.

Lue myös: Sanni persoonallisessa halloween-luomuksessa - menossa mukana bilekohusta muistettava Janita Autio: "Tuleeks myöhemmin jauhovideoita?"

Arto tiedustelee, oliko kuvaustilanne mahdollisesti lavastettu.

- Voin paljastaa sen verran, että vähän setattiin sitä, Janita kertoo viitaten kuvaustilanteen muodostamiseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruisrock (@ruisrock)

Arto ottaa haastattelun edetessä puheeksi koko Suomea kuohuttaneen bilekohun, jonka keskiössä esiintyi Sanna Marinin lisäksi Janita. 

Huhujen mukaan tanssivideot Sanna Marinista ovat nimenomaan Janitan kuvaamia.

Arto kysyy asiaa valokuvaajalta suoraan. Janita on tilanteesta silminnähden vaivaantunut.

- Se oli aikamoinen hurlumhei-homma. Minusta siitä on aika paljon puhuttu. Olen oman ulostuloni tehnyt siitä minun Instagramissani, että ei minulla ole siihen mitään lisättävää. Jos sen haluaa käydä lukemassa, se löytyy minun Instagramistani, Janita pyörittelee.

Lue myös: Näkikö Sanna Marin kohuvideon ennen sen leviämistä julkisuuteen? Tällainen on videon julkaissut sometili - takana pääministeriin liitetty julkkis?

Entisenä lestadiolaisenakin tunnettu Janita julkaisi kohun myötä somekanavallaan tekstin, jossa hän kertoi olevansa järkyttynyt kohun synnystä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janita Autio (@janitaautio)

Arto ei anna tilanteessa periksi, vaan jatkaa kyselemistä kohuun liittyen.

- Mitä ajattelet siitä kohusta sen jälkeen? Arto täräyttää topakkana.

- Tuota...Niin...Niin kuin sanoin, minulla ei ole oikein lisättävää ulostuloni lisäksi. Sen voi vielä lisätä, että mitään ei ole tehty salassa ja kaikki on ihan yhteisymmärryksessä tehty, Janita naureskelee.

Janitan mukaan hänen Instagram-tililleen tuli kohun myötä lisää liikennettä. Hän sai sometilinsä kautta myös palautetta kohuun liittyen.

Janita ei suostu vastaamaan kysymykseen, jossa Arto tiedustelee kohun tuomista taloudellisista hyödyistä valokuvaajalle.

- Noh..Niin, Janita nyökyttelee vaivautuneesti.

Janita valittiin toukokuussa vuoden Instagram-vaikuttajaksi. Hän on valokuvannut suomalaisjulkkisten lisäksi tähtiä myös ulkomailla. Janitan Instagramista löytyvät otokset muun muassa Kim Kardashianista sekä näyttelijä Zendayasta.

Hiljattain hänet nähtiin kuvaajana ja vierailevana tuomarina MTV3:n Huippumalli haussa -ohjelmassa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janita Autio (@janitaautio)

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »