Uutiset
Katso kuva!

Uuh, mikä komistus! Benjamin Peltonen julkaisi albumin ja rohkean kuvan - avautuu artistiuransa erikoisista ensiaskeleista: "Miten sairasta aikaa se kaikki oli"

25.09.2020 20:40

Laulaja Benjamin Peltonen, 23, julkaisi tänään perjantaina suomenkielisen albuminsa Someveteraani.

Suomenruotsalainen laulajakomistus julkaisi Instagramissaan näyttävän kuvan itsestään, ja kuvan tekstissä hän avaa ajatuksiaan uudesta albumistaan.

Lue myös: Hups! Benjamin Peltonen meinasi kaahata jalankulkijan päälle sähköpotkulaudalla! 

Kuvan rajaus luo ainakin illuusion siitä, että Benjamin olisi kuvassa täysin alasti. 

- Tää on mulle yks mun elämän isoimpii päivii tänään julkastiin mun suomenkielinen debyyttialbumin nimeltä ”Someveteraani”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BENJAMIN (@benjaminpeltonen) on

Benjamin avautuu tekstissä siitä, miten hän alunperin nousi julkisuuteen Instagramista.

- Uskon et n. 99.9% teistä kaikista tietää mun IG-taustasta, siitä miten nousin julkisuuteen ”Suomen ensimmäisenä instagramtähtenä” ja miten sitä kautta sitten löysin tieni musa-alalle. Must on hauska ajatella noita aikoja nyt jälkeenpäin ja miettiä miten sairasta aikaa se kaikki oikeesti oli. Olin 15v Kaarinalainen pikkupoika joka halus olla seuraava Justin Bieber. Iso osa siitä kaikesta kävikin toteen: levydiili, radiosoitto, tv-esiintymiset, fanit, listasijotukset, salakuvat, juorulehdet, ulkomaakeikat etc.

Lue lisää: Benjamin Peltonen on isojen autojen mies: "Mulla on tällä hetkellä Range Rover ja rakastan sitä"

Benjaminin englanninkielinen debyyttialbumi Fingerprints julkaistiin vuonna 2016. Hän myöntää tekstissä sen, että englanninkieliset laulut eivät hänen mielestään tuntuneet omilta. 

- Muistan olleeni Barcelonassa vetämässä keikkaa täydelle klubille kun tajusin, et mä en tiedä mistä hitosta mun biisit kertoo. Joka ikinen kerta ku joku tuli kertomaan mulle miten paljon joku biisi on koskettanut, oon aina joutunu vaan hymyilee ja keksii jonkun tarinan biisin ympärille jotten jäis kiinni siitä, etten itseasiassa tiedäkkään mikä tän biisin tarina tai tarkotus on. Se alko häiritsemään mua niin paljon, et mun oli pakko jättää enkku-ura taakseni ja heittää heipat mm. koko espanja-manialle ja kaikelle muulle, jonka olin saavuttanut sitä kautta.

- Halusin alkaa tekee musaa, joka ois lähtökohtasesti mun omasta mielestä maailman parasta: mun tarinoita, mun tuntemuksia, mun outoja suomenruotsalaisia huono suomi läppiä -jotain joka olis MUA. En ollu valmistautunu siihen, että kun näytän mun ”true colors”, niin myös mun ”kultapoika-kuori”pirstaloituis, eikä ihmiset välttämättä enää tykkääkkään musta koska en enää oo sitä, mihin ne tykästy.

Lue myös: Nipisteli Benjamin Peltosta! Sara Siepin kimppuun käyneen Martina Aitolehden käytös ihmetytti Ruisrockissa – ”En tunne häntä laisinkaan!”

Benjamin kertoo, hän uuden levyn myötä haluaa tuoda esille sen, miten kovasti hän tekee töitä.  Hän ei halua olla "pelkkä laulava IG-tähtönen".

- Halusin tehä tän levyn mun ”SoMe-aikakauden” saatesanoiks ja tarjoilla vastaukset kaikkiin kysymyksiin jotka edelleen on mietityttänyt monia. Toivon kans et tän myötä ihmiset vihdoin näkis ja kokis mut artistina, eikä pelkkänä ”laulavana IG tähtösenä” joka sai kaiken ilmaseksi. Toki se pitää osittain paikkansa, mut jumaleishön mä tein ja oon tehny töitä kaiken senkin eteen. Halusin nostaa kans ekaa kertaa esiin mun ajatuksia ja mielipiteitä jotta tekin saisitte vielä enemmän selkoa siitä, millanen oikeesti oon.

Julkaisun lopussa Benjamin kiittää fanejaan tuesta.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!