fbq
Kotimaa
25.05.2022 16:40
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
BB-Taavi
BB-Taavi avautuu surustaan - ex-tyttöystävän kuolema pysäytti
Kotimaa
25.05.2022 16:40
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Big Brother-talossa vuonna 2021 nähty Taavi Mets kertoo sosiaalisessa mediassa kokemastaan suuresta surusta, josta ei ole aiemmin puhunut julkisesti.

Taavi julkaisi Instagram-sivullaan seitsemän kuvan sarjan bloggaaja Laurasta, joka menehtyi seitsemän vuotta sitten, 25-vuotiaana. Lauran ja Taavin suhde oli yleisessä tiedossa, ja Taavi nähtiin myös Lauran blogissa.

BB-tähti avaa nyt ensimmäistä kertaa seuraajilleen vuosien aikana kokemiaan tunteita. 

- Läheisen menetys on asia, minkä jokainen meistä joutuu kohtaamaan jossain vaiheessa elämää, hän aloittaa kuvatekstissä.

- Jokainen meistä käsittelee sen eri tavalla. Se on ensikosketus elämän loppumisen kanssa ja hetki, kun joutuu käsittelemään kuolemaa.

Taavi kertoo Lauran olleen hänelle menetyksen aikaan kaikista tärkein ihminen. Laura menehtyi 25. toukokuuta 2015.

- Tämä pysäytti elämäni pariksi vuodeksi ja muutti elämäni lopullisesti; miten sitä elän sekä arvot, elämänkatsomuksen ja -tarkoituksen. Se, että menettää jonkun ennen aikojaan tai kesken kaiken - sitä on mahdotonta hyväksyä ja se tekee menetyksestä sietämättömän tuskallisen, Taavi kirjoittaa.

Lue myös: Huh, BB-talossa Lassen ja Taavin sanasota saa uusia käänteitä - nyt syynä Pekan munat keittiössä!

Romahdus BB-talossa

Vuosien aikana Taavi on käsitellyt menetystään, ja haavat ovat parantuneet.

- Se helpotus kyllä tulee, vaikka siihen ei alkuun uskokaan. Matka jatkuu ja elämän täyttää joku muu. Ikävä ja kaipuu pysyy kuitenkin lopun elämän. Nekään eivät ole aina ikäviä asioita. Ennemminkin muistelua hyvistä hetkistä.

Big Brother -fanit muistavat kauden loppuvaiheilla pidetyt juhlat, joissa BB-talon asukkaille soitettiin musiikkia. Yksi kappaleista sai Taavin romahtamaan lohduttomaan itkuun, eikä hän osannut tai halunnut sanoa syytä suurelle tunteenpurkaukselleen.

- On päiviä tai jaksoja kun joutuu asiaa aina vuosittain käsittelemään. Se on väistämätöntä etkä voi asiaan vaikuttaa. Romahduksia jonkun musiikkikappaleen yhteydessä vaikkapa tv-ruudussa koko kansan nähden, ja ainoan syyn sille tiedät vain sinä, Taavi mainitsee kuvatekstissä viitaten todennäköisesti edellä mainittuun tapahtumaan.

Lue myös: BB-Taavi työskentelee jarrumestarina Linnanmäellä – paljonpuhuva vastaus treffiuteluun!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAAVI METS (@taavimee)

"Vastoinkäymiset kuuluvat elämään"

Taavi kirjoittaa kertovansa asiasta, koska se on tärkeä, eivätkä edes hänen ystävänsä uskalla kysyä asiasta, sekä siksi, että moni seuraaja on kokenut saman ja kamppailee sen kanssa.

- Siksi, jotta uskoisit valon aina olevan tunnelin päässä, vaikka menetys olisi miten sietämätöntä ja tilanne miten toivoton tahansa, hän perustelee.

- Taistele itsesi puolesta! Se tekee sinusta entistä vahvemman. 

Taavin mukaan jokaisella ihmisellä on tehtävä, mikä olisi hyvä suorittaa loppuun.

- Kaikella tapahtuvalla on aina tarkoituksensa. Vastoinkäymiset kuuluvat elämään ja rakkauteen. Vastoinkäymisten on vain tarkoitus vahvistaa niitä - ei muuttaa tai viedä niitä! hän päättää tunteellisen tekstin.

Lue myös: BB-Taavin ikä hämmensi Niko Saarisen täysin – ihaili miehen ulkonäköä: ”En ole ikinä nähnyt noin hyvännäköistä nelikymppistä!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAAVI METS (@taavimee)

Laura muistetaan suosittuna bloggaajana, jonka Give wings to my life/style -blogi keräsi päivässä noin 10 000 lukijaa. Lisäksi Lauralla oli uudempi blogi, Motherfuckin' fashion, ja hän toimi myös jonkin aikaa radiokanava NRJ:n muotibloggaajana.

Lue myös: Suomalainen suosikkibloggari on kuollut

Tilaa Seiskan uutiskirje! »