fbq
Kotimaa
26.04.2022 21:11
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Senay Coco & Arman Alizad.
Arman Alizad ja kuvankaunis Senay Coco ällistyivät: brittihovin prinssi hakeutui heti suomalaisparin juttusille – ”Tulihan se aivan yllätyksenä”
Kotimaa
26.04.2022 21:11
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Hänen kuninkaallinen korkeutensa Kentin prinssi Michael, 79, on parhaillaan Suomessa juhlistamassa serkkunsa, kuningatar Elisabet II:n, juhlavuotta. Yhdistyneen kuningaskunnan kuningattarella tulee tänä vuonna täyteen 70 vuotta vallankahvassa.

Kentin prinssi Michael teki tänään tiistai-iltana (26.4.) julkisen esiintymisen Helsingin Svenska Klubbenilla. Kruununhaassa sijaitsevassa juhlatilassa oli paikalla myös runsaasti silmäätekeviä, julkisuudestakin tuttuja nimiä ja muita tuttuja kasvoja.

Monien hämmästys oli melkoinen, kun Kentin prinssi Michael suuntasi lähes välittömästi kameroille poseerattuaan kotimaisen julkkisparin juttusille: hänen kuninkaallinen korkeutensa höpötteli huolella Arman Alizadin ja Senay Cocon kanssa.

Lue myös: Kuningatar Elisabet II:n serkku saapui Suomeen – Kentin prinssi Michael, 79, hurmasi Helsingissä: näitä kolmea asiaa hän kehui Suomessa

Kentin prinssi Michael (kesk.) suuntasi lähes välittömästi Svenska Klubbenille saavuttuaan suomalaisen julkkisparin juttusille.
Kentin prinssi Michael (kesk.) suuntasi välittömästi Svenska Klubbenille saavuttuaan suomalaisen julkkisparin juttusille. Hän höpötteli pitkään Armanin ja Senayn kanssa.

Tenttasi Armania

Brittiprinssin yllättävä juttutuokio Armanin ja Senayn kanssa herätti siinä määrin huomiota, että Seiskan reportteri kävi mitä kohteliaimmin kysymässä, mistä oikein mahtoi olla kyse.

– Emme tietenkään tunne häntä lainkaan! Yhtäkkiä hän vain käveli luoksemme ja jututti meitä molempia, pöllämystynyt Arman naureskeli Seiskalle.

– Minulta hän kysyi, mitä oikein teen elääkseni. Kun kerroin olevani dokumenttiohjaaja ja tuottaja, niin prinssi halusi tietää, mistä aiheista teen dokumentteja. Luettelin sitten hänelle, että maailman uskonnoista, kulttuureista, heimoista ja erilaisista ilmiöistä.

Lue myös: Näin Arman Alizad pitää parisuhteensa kasassa – ”Kuulostaa tietysti helpolta”

Senay Coco ja Arman Alizad olivat äimän käkenä juteltuaan brittihovin prinssin kanssa.
Senay Coco ja Arman Alizad olivat äimän käkenä juteltuaan brittihovin prinssin kanssa.

”Ihana, pehmeä, lempeä”

Charmikas Kentin prinssi katseli kiinnostuneena pitkään Senaya harmaan partansa takaa.

– Minulta hän kysyi, olenko Suomesta kotoisin. Vastasin etten alun perin, vaan tullut tänne Kosovosta. Hän kertoi, että hänellä on hyviä muistoja Kosovosta ja että se on lähellä hänen sydäntään. Prinssi kertoi myös juuri käyneensä Kosovossa, Coco kertoi.

– Tulihan se aivan yllätyksenä, että hän halusi tulla juttelemaan meille. Emme olleet yhtään valmistautuneet siihen. Mutta hauska tavata!

Lue myös: Arman Alizad elämänmuutoksen keskellä – ”Ruoskin itseni henkisesti ja fyysisesti äärirajoille”

Minkälaisen kuvan Kentin prinssi Michael jätti itsestään?

– Ihanan! Pehmeän ja lempeän. Hän on varmasti nähnyt ja kokenut paljon elämää. Hänellä olisi varmasti ollut paljon kaikenlaista kerrottavaa, Arman ja Senay kertoivat.

Senay Coco ja Arman Alizad olivat heittämällä arvovaltaisen tilaisuuden tyylikkäimpiä kutsuvieraita.
Senay Coco ja Arman Alizad olivat heittämällä arvovaltaisen tilaisuuden tyylikkäimpiä kutsuvieraita.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »