fbq
Kotimaa
08.08.2022 21:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Antti Tuisku
Antti Tuisku juo kristallikuorrutteisesta ökymukista istuessaan pytyllä - hinta lähes 900 euroa
Kotimaa
08.08.2022 21:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Poptähti Antti Tuisku, 38, tunnetaan iloisena ja rempseänä tyylitaiturina, jonka menevät kappaleet ovat tanssittaneet kansaa klubeilla jo vuosikaudet.

Tänään (8.8.) julkaisemassaan kuvassa Antti poseeraa hehkeänä ja iloisena, mutta paikkavalinta on hitusen hämmentävä. Tähti nimittäin poseeraa vessanpöntöllä housut jalassa istuen. Silmäluomet poplaulajalla hohtavat helakanpunaisiksi meikattuina.

- Helppo hymyillä, kun on ansaittu vapaapäivä. "Bisnekset menee hyvin, ja kuntokin on vallan mainio." Kuka sanoi aina näin? Antti kirjoittaa kuvatekstissä.

Lue myös: Antti Tuisku lähti päiväkaljalle Espanjassa - päivitti sen jälkeen hulvatonta materiaalia someen

Kuvassa erityistä huomiota herättää wc-poseerauksen lisäksi Antin kädessä oleva muki. Pillillinen ja kannellinen ökykuppi on kristallein kuorrutettu. Se on koristeltu luksusmerkki Versacen medusa-logolla. Vastaavan kimaltelevan statussymbolin hinta on brändin omassa verkkokaupassa 850 euroa.

Hulppeasta hinnastaan huolimatta Versacen sivulla kerrotaan alumiiniastian soveltuvan vain kylmälle nesteelle, eikä sitä saa laittaa mikroaaltouuniin.

Lue myös: Antti Tuisku pisti itsensä likoon - seuraajilta ihastuneita reaktioita: "Tää ei jätä kyl kylmäksi"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Ökyily on Antille tuttua. Hän julkaisi toukokuussa sosiaalisessa mediassa upean kuvan, jossa tallusteli aurinkoisella kadulla kädessään esimerkiksi luksusbrändi Louis Vuittonin paperikassi.

Lue myös: Antti Tuisku kävi ökyostoksilla - tähden muuttunut tyyli kerää ylistystä: ”Oh wau!”

Poptähti ilahdutti fanejaan vastikään julkaisemallaan kappaleella GRINDR MAYHEM. Kappaleessa kuullaan Antin lisäksi Ram pam pam -hitistään tutun UMK-finalistin Bessin laulua. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)