fbq
Kotimaa
15.05.2022 10:53
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: EBU / Nathan Reinds
The Rasmus.
Anteeksi mitä?! The Rasmuksen Euroviisufinaalista paha pannukakku – yhtyeeltä käsittämättömiä kommentteja kisan jälkeen: ”Voi sanoa, että hyvin kävi”
Kotimaa
15.05.2022 10:53
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: EBU / Nathan Reinds

Sulka päässä pomppiminen ja aikuisten soittama angstirokki ei vakuuttanut eurooppalaisia. Kovin odotuksin euroviisufinaaliin rynnistänyt The Rasmus romahti lauantai-illan finaalin viidenneksi viimeiseksi. Lopullinen sijoitus oli 21:s.

Vaatimattoman 38 pistepotin kerännyt suomalaisyhtye ei kuitenkaan vaikuta lainkaan lannistuneelta – päinvastoin. The Rasmuksen kommenteista muodostuu sellainen mielikuva, että tärkeintä oli pelkkä osallistuminen, lopputuloksella ei niinkään väliä.

– Jo finaaliin pääseminen oli meille ilo ja kunnia, joten sijoituksesta ei todellakaan tarvitse olla pettynyt, The Rasmus pamauttaa Ylen tiedotteessa.

Lue myös: Måneskin vitsaili huumekohustaan - tällaisen vinkin Damiano antoi viisuedustajille

Lauri Ylönen riisui jälleen sadetakkinsa, mutta sekään ei auttanut kartuttamaan The Rasmuksen pistepottia.
Lauri Ylönen riisui jälleen sadetakkinsa, mutta sekään ei auttanut kartuttamaan The Rasmuksen pistepottia.

”Voi sanoa, että hyvin kävi”

Euroviisujen voiton vei näytöstyyliin Ukraina, joka keräsi peräti 631 pistettä. Eroa The Rasmukseen kertyi siis lähes poskettomat 600 pojoa. Voiton vienyt Kalush Orchestra on myös suomalaisyhtyeelle tuttu poppoo.

Lue myös: Euroviisuvoiton vei ennakkosuosikki - The Rasmus ei sijoittunut häävisti

– Olemme onnellisia voittajan puolesta, ja koska me saimme kokea koko tämän mahtavan reissun, voi sanoa, että hyvin kävi, The Rasmus kommentoi Ylen tiedotteessa ja jatkaa:

– Tänä vuonna meillä on tiedossa vielä paljon muutakin hienoa, kuten festarikesä Suomessa, kiertue Euroopassa, uusi levy ja kirja.

Suomen The Rasmus jäi Euroviisufinaalissa vaatimattomasti sijalle 21.
Kova meininki, mutta ei riittänyt. Suomen The Rasmus jäi Euroviisufinaalissa vaatimattomasti sijalle 21.

"Ei voi olla kuin tyytyväinen"

Myös Ylen tuotanto vaikuttaa olevan enemmän kuin tyytyväinen suomalaisittain pahaksi pannukakuksi lässähtäneeseen finaalitulokseen. Ylen tuottaja Anssi Autio jakaa pelkkää kiitosta The Rasmukselle, vaikka äänisaalis jäi laihaksi.

Lue myös: The Rasmus euroviisulavalla tänään täysin uudistetulla show’lla: ”Emme lähteneet kopioimaan ketään”

– Oli hienoa nähdä, miten määrätietoisesti ja uutterasti The Rasmus työskenteli Euroviisujen eteen, Autio hehkuttaa Ylen tiedotteessa.

– Koko iso tiimimme sai aikaan todella upean show’n ja euroviisukokonaisuuden, josta ei voi olla muuta kuin tyytyväinen.

Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen! Tuotannolla ja The Rasmuksella oli Torinossa kivaa, ja se riitti.
Ei voi olla kuin tyytyväinen! Tuotannolla ja The Rasmuksella oli Torinossa kivaa, ja se riitti.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »