fbq
Kotimaa
17.08.2022 14:16
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Anniina Valtonen
Anniina Valtonen, 32, huomaa iän tuomat terveyshaitat: "Olen vanha!"
Kotimaa
17.08.2022 14:16
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Suosikkimeteorologi Anniina Valtonen, 32, on nykyisin tuttu myös Ylen Puoli seitsemän -ohjelman juontajana.

Kesälomaa vasta viettänyt Anniina on kuvaillut menoaan sosiaaliseen mediaan. Juontaja on viime aikoina viihtynyt ilma-akrobatian parissa. Eilisessä (17.8.) Intagram-tarinassaan Anniina kieppuu tottuneesti ilmajoogasta tutun kankaan eli hammockin varassa.

- Olen viime puolen vuoden aikana hurahtanut hammock-tunteihin. Kunto kasvaa ihan vahingossa, kun on hauskaa, meteorologi kirjoittaa videon päälle.

- Minua on usein harmittanut, kun kolmivuorotyötä tekevän on vaikea harrastaa mitään, missä pitää olla tiettynä päivänä viikossa tiettyyn aikaan tietyssä paikassa kerran viikossa joka viikko, hän myöntää.

- Tänä vuonna olen onnistunut nauttimaan harrastamisesta ja uuden oppimisesta.

Lue myös: Suosikkimeteorologi Anniina Valtonen säikäytti seuraajansa: ”Ei ollut tarkoitus”

Tänään (17.8.) Anniina kertoo ikävästä vahingosta, joka on käynyt hänen purukalustolleen.

- Minulla lohkesi eilen illalla hammas, kaunotar kertoo kuvaamallaan videolla.

- Se ei siis tapahtunut siellä ilma-akrobatiatunnilla, vaan olen vanha. Siinä on ollut paikka kymmenen vuotta, ja nyt se vaan päätti irrota, eli siihen ei liity mitään dramatiikkaa, hän selventää.

Lue myös: Mikä muodonmuutos! Anniina Valtonen julkaisi todistusaineistoa vaihtuneesta tyylistään: "En ole katunut kertaakaan"

Meteorologilla saattaa olla jonkinasteisia selvänäkijän kykyjä.

- Näin viime yönä unta, että olin hammaslääkärissä, ja minulle annettiin sellainen katalogi, mistä sain valita - siellä oli erilaisia ruuveja ja nappeja ja paljetteja - ja niistä sain valita, että miten tuo minun hammas korjataan. Olen nyt menossa hammaslääkäriin, hän nauraa. 

- Saa nähdä paikataanko samalla tavalla kuin 10 vuotta sitten, vai saanko jotain spesiaalia, kenties paljettipaikasta haaveileva Anniina on pohtinut videon päälle kirjoittamassaan tekstissä.

Lue myös: Voi ei! Suosikkimeteorologi Anniina Valtonen poistuu tv-ruudusta

- No nyt on hammas korjattu! Anniina raportoi. 

Harmillisesti uni ei käynyt aivan toteen.

- En saanut siihen paljettipaikkaa, mutta ehkä tämä on parempi, hän myöntää.

Lue myös: Suosikkimeteorologi Anniina Valtonen poseeraa ylioppilaskuvassa - seuraajilta hämmentävä moka

Anniina on lomansa lusinut, ja on aika palata hommiin toden teolla.

- Kohta itse asiassa alkaa Puoli seiskan palaveri, ja se on ensimmäinen palaveri koskien tulevan syyskauden jaksoja, ja tiedän jo tulevia vieraita, hän paljastaa.

- Kannattaa ehdottomasti katsoa Puoli seiskaa syksyllä. Erityisesti kannattaa katsoa perjantaijaksoja, nimittäin me ollaan juonittu kaikkea mukavaa tulevan syksyn perjantai-iltoihin.

Lue myös: Anniina Valtosen karmaiseva yllätys Venla-voiton jälkeen - rajut bileet tekivät suosikkimeteorologista tunnistamattoman