fbq
Kotimaa
25.04.2022 20:45
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Marja Hintikka
"Alasti Hietsuun uimaan" - Marja Hintikka avautuu podcastissa kaoottisesta persoonallisuudestaan
Kotimaa
25.04.2022 20:45
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Juontaja Marja Hintikka, 43, vieraili Aki Linnanahde Talk Show'ssa juontaja Aki Linnanahteen, 43, vieraana.

Lauantaina (23.4.) julkaistussa jaksossa Marja jutteli Akin kanssa persoonallisuudestaan sekä pandemian vaikutuksista etenkin nuoriin.

Hän kertoo, että on syvästi tyytyväinen elämäänsä.

- Jos joutuisin mullan alle tänään, niin olen elänyt tosi hyvän elämän. Olen tehnyt juuri niitä asioita, mitä olen halunnut. Kaikki ei ole onnistunut, on lyöty päätä seinään, on ajettu päin seinää. Mutta silti elämä on ollut upea ja loistokas - se on mun sellainen perusfiilis, kiitollinen Marja kertoo.

Lue myös: Marja Hintikka paljastaa podcastissa, miten salasuhde Ile Uusivuoren kanssa alkoi - hipsivät samasta sängystä eri aikaan töihin

Hän myös paljastaa analysoineensa luonnettaan Myers-Briggsin persoonallisuustestin kautta.

- Minun persoonallisuustyyppini on ENFP. Sehän on sellainen ekstrovertti, spontaani visionääri. Se on aika kaoottinen myös. Sellaiset suuret visiot kiinnostaa, mutta sitten joku semmonen perus Excelin täyttäminen on ihan kauhistus. En edes osaa käyttää Exceliä, välttelen sitä viimeiseen asti. Aina on joku semmoinen suurempi visio, mihin haluaisi keskittyä.

Kuuluisia ENFP- eli aktivistipersoonallisuustyypin omaavia ovat muiden muassa elokuvaohjaaja Quentin Tarantino sekä näyttelijät Robin Williams ja Robert Downey Jr.

Lue myös: Anni Hautala, Chisu, Marja Hintikka ja Janni Hussi juhlivat yhdessä - kuvat

Keskustelun kääntyessä politiikkaan ja nuorten asioihin, Marja kertoo olevansa huolissaan koronapandemian vaikutuksesta eritoten nuorten aikuisten elämiin.

- Tanssinopettajani Marko Keränen TTK:ssa sanoi hyvin, että siihen parikymppisyyteen kuuluu illuusio kuolemattomuudesta. Siinähän on juuri sellainen, että "hei lähdetään tänään risteilylle, pistetään Mastercard tappiin ja otetaan lennot New Yorkiin", Marja nauraa.

- Mä elin sellaista, vailla huolen häivää, vailla vielä liikaa vastuuta, maailma on minulle auki, minusta voi tulla mitä vaan, voin bailata missä vaan aamuun asti ja sitten mennä alasti Hietsuun uimaan, hän muistelee.

Lue myös: Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren Espanjan-loma sai yllätyskäänteen: Vappu Pimiä ilmestyi paikalle - "Ile hoitaa lapset ja vaimot"

Marjan mielestä illuusio kuolemattomuudesta on tärkeä vaihe, jotta oppii kantamaan vastuuta.

- Mielestäni hallituksen pitäsi tarjota kaikille 20-25-vuotialle joku tällainen "valtion tukema raikulivuosi". Olkaa kuin Ellun kanat siellä.

Aki ja Marja pohtivat, mitä raikulivuosi pitäisi sisällää, ja päätyvät "touhuseteliin".

- Käytä mihin haluat, mut älä ainakaan mihinkään järkevään, Aki muotoilee.

- Touhuseteli, joka kävisi Alkoon! Marja nauraa.

Lue myös: Marja Hintikka ja Ile Uusivuori salasivat aluksi rakkautensa – näin Mikko Leppilampi liittyy asiaan

Radiosta ja televisioista tuttu, pitkän uran median parissa tehnyt Marja on juontanut muiden muassa Sukuni salat-, Secret Song Suomi- ja SuomiLove -ohjelmia.

Lue myös: Juontaja Marja Hintikka avaa käyttämäänsä parisuhdesekunti-ajatusta: ”Minun ja Ilen suhde on voinut kyllä hyvin koko ajan”

Kuuntele koko jakso: