fbq
Kotimaa
23.04.2022 10:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Emmi Suuronen
Akseli Herlevin kanssa elävä Emmi Suuronen paljastaa – oli varkaissa: ”Eteisestä huomaa..”
Kotimaa
23.04.2022 10:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Miss Suomi 2021 -kilpailun 1. perintöprinsessa Emmi Suuronen, 27, paljastaa Instagramissaan yllättävän seikan kaunottaren kotona olosta.

Eilen perjantaina (22.4.) hän nimittäin julkaisi 24 tuntia näkyneen videotarinan, jossa tämä esittelee hänen ja julkkiskokki Akseli Herlevin, 37, asunnon eteistä. Kuvassa näkyi ensiksi lattialla olevia vaatteita.


- Eteinen näyttää siltä, että kotiin on vain tultu. Parasta on kuitenkin se, että voi varastaa poikaystävän hupparin. Se on jotain kokoa xxxl, Emmi kertoo.


Emmi myös jatkaa, että hänellä itsellään on paljon pienempi vaatekoko. 

Asuvat yhdessä

Akseli ja Emmi muuttivat vuoden 2021 loppupuolella Tuusulaan. Seiska tapasi Emmin taannoin Fressi-kuntosaliketjun hyväntekeväisyystapahtumassa. Hän kertoi tuolloin pariskunnan kuulumisista parin yhteisen lemmenpesän suhteen.


- Olemme viihtyneet tosi hyvin! Loppuviimeistelyt ja pieni pintaremontti on vielä kesken, mutta todella hyvin olemme viihtyneet siellä ”maaseudun rauhassa”, rakennusmestarina työskentelevä kaunotar kertoi tuolloin.

Lue myös: Missikaunotar Emmi Suuronen asumisestaan Akseli-rakkaansa kanssa: "Viihdymme uudessa kodissamme" - näin he päättävät sisustuksesta

Miss Suomi
Naughty BRGR -ketjustaan tunnettu Akseli onnitteli rakastaan Miss Suomi -finaalin ratkettua viime syksynä.