fbq
Kotimaa
01.03.2022 22:36
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Emmi Suuronen
Missikaunotar Emmi Suuronen asumisestaan Akseli-rakkaansa kanssa: "Viihdymme uudessa kodissamme" - näin he päättävät sisustuksesta
Kotimaa
01.03.2022 22:36
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Miss Suomi 2021 -kilpailun 1. perintöprinsessa Emmi Suuronen, 27, kertoo Seiskalle lomailleensa pari kuukautta ja palanneensa jo työn touhuun.

- Kovasti tässä lasketaan vielä urakoita, enkä tiedä vielä, missä päin maailmaa työllistytään seuraavaksi, Emmi juttelee Kampin Fressi-kuntosalin hyväntekeväisyystapahtumassa.

Rakennusmestarina työskentelevä missi muutti yhteen viime vuoden lopulla julkkiskokki Akseli Herlevin kanssa. Nykyään pariskunta asustelee Tuusulassa.

- Olemme viihtyneet tosi hyvin! Loppuviimeistelyt ja pieni pintaremontti on vielä kesken, mutta todella hyvin olemme viihtyneet siellä ”maaseudun rauhassa”, Emmi kertoo iloisena.

Yhteisiä päätöksiä

Emmi ihmettelee, miksei sisustuskärpänen ole puraissut häntä.

- Meikäläinen on ehkä hoitanut enemmän sisustuspuolta, mutta minähän en tykkää ollenkaan sisustaa.

- On pitänyt miettiä, että mitä mihinkin oikein laitetaan. Mutta pikkuhiljaa se järjestys lutviutuu. Aksun avustuksella on löytynyt kivoja elementtejä kotiin. Matto valittiin yhdessä, ja loppupeleissä kaikki hankinnat tehdään yhteismielin, hän paljastaa.

- Onneksi meillä on samanlainen sisutusmaku!

Lue myös: Miss Suomen perintöprinsessa Emmi Suuronen julkaisi rehellisiä kuvapareja itsestään: ”Älä vertaa itseäsi muihin”

Emmi Suuronen

Suhdeaikaa kalenteriin

Suhteessa sujuu tällä hetkellä Emmin mukaan hyvin. Pariskunta on saanut nauttia toistensa seurasta lomareissulla.

- Elämme kumpikin kiireistä elämää, joten meidän piti kalenteroida viikko vapaaksi. Nyt sitten elellään yhdessä ja katsotaan, mitä kevät tuo tullessaan, missikaunotar päättää iloisena.