Hotnow
Katso videot!

Temptation Island -Milja tekee lesboesityksiä läheisen ystävänsä kanssa: ”Onhan se nyt kaunista, kun kaksi naista nauttii toisistaan”

09.05.2018 13:30

Temptation Island Suomi -ohjelmasta julkisuuteen noussut Milja Bee paljastaa tuoreessa videoblogissaan, millainen meno erotiikkamessuilla on itse esiintyjän näkökulmasta.  

- Olin sisäkkö, vähän tuhmempi sisäkkö… Sellainen, joka ei ihan pysynyt ruodussa. Aluksi esiinnyin yksin, mutta toisen kappaleen aikana lavalle tuli toinen nainen, raippa kädessään antamaan hieman kuria. Siinä sitten raipaniskujen kera tehtiin tällainen lesboshow, ja se meni ihan älyttömän hyvin. Mulle tulee aina todella hyvä fiilis, kun kaikki katsojat nauttivat, ja he ovat mukana aivan täysillä. Silloin pystyn itsekin näyttää aidosti sen kaiken himon, nautinnon ja erotiikan, jonka koen. 

Lue lisää: Temptation Island -Milja rehellisenä aikuisviihteen rankasta puolesta: ”Tällaisella aktilla tienaa pornossa parhaiten!”

Milja Ranta

Nainen, jonka kanssa Milja tekee esityksiä, on hänen läheinen ystävänsä. 

- Voin oikeasti nauttia kaikesta toiminnasta. Meillä on ollut kaksi kertaa messuilla lesboshow, ja ne ovat kaikki olleet todella hauskoja. Ensimmäisellä kerralla se oli enemmän suuseksiä, ja silloin olin ollut alalla vasta noin kuukauden ajan. 

Kuten ammattilaisen täytyy, Milja tekee kollegoineen esityksiä, joiden aihepiirit ovat yleisön suosioissa, ja niihin lukeutuvat nimenomaan kahden naisen väliset show't. 

Kaikki kirjaimellisesti seksiä tihkuvat yksityiskohdat löydät tuoreesta vlogista! 

 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:ari lahti
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen luuli koekuvauskutsua pilapuheluksi – nolostui tajuttuaan tilanteen: ”Pyysin nöyrästi anteeksi!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!