Uutiset
Katso videot!

Temptation Island -Milja rehellisenä aikuisviihteen rankasta puolesta: ”Tällaisella aktilla tienaa pornossa parhaiten!”

02.05.2018 19:29

Temptation Island Suomi -ohjelman kuluvalla tuotantokaudella mukana ollut aikuisviihdealalla työskentelevä Milja Bee liittyi viime viikolla Seiskan videobloggaajien joukkoon. Ensimmäisessä jaksossa Milja pureutui yksityiskohtaisesti työhönsä ja esimerkiksi siihen, miten nautinnollista on toteuttaa kahden naisen välinen seksiesitys. 

Lue lisää: Temptation Island -Milja on Seiskan uusi, sensuroimaton videobloggaaja - kertoo avoimesti aikuisviihdetyöstään: Lesbo-show on hauska toteuttaa!

Milja saa paljon erilaisia keikkapyyntöjä videotuotantoihin liittyen, vaikka hän on tehnyt vain uransa aikana vain yhden klipin. 

- On paljon tällaisia pienempiä ja suurempiakin tahoja, jotka tuottavat varsin erikoisiakin videoita. Nehän ovat jollekin ihan luonnollisia, mutta en minäkään ihan kaikkeen lähde. Minulle tuli esimerkiksi pyyntö, jossa kysyttiin lähtisinkö tekemään videoita, joissa jokaiseen reikään laitettaisiin kaksi penistä samaan aikaan. En ehkä ihan lähde sellaiseen mukaan, mutta jos näissä piireissä et suostu lähtemään rankempiin materiaaleihin, niin et tienaa. Suurimmat rahat tekevät ne henkilöt, jotka ovat valmiita tällaiseen. Onhan se mielenkiintoista, ymmärrän, mutta ei siihen kyllä kamalan moni lähde. Siksi siitä voidaankin maksaa vähän enemmän.  

”On paljon tuottajia, jotka ovat vain seksin perässä”

- Minulle suurin osa keikkapyynnöistä tulee Instagramin kautta. Siellä on laidasta laitaan, feikkejä tuottajia, jotka lupailevat isojakin rahoja. Ensimmäisellä tapaamisella pitäisi harrastaa seksiä, että tietää pääseekö edes virallisesti mukaan. Nämähän ovat kaikki täyttä valetta, niihin ei kenenkään pidä lähteä mukaan. Ihan tavallinenkin some-käyttäjä voi törmätä feikkeihin tuottajiin, jotka ovat vain pelkän seksin perässä.

- Sitten on oikeita tuottajia, jotka haluavat tehdä upeaa ja arvokasta työtä. Tehdään se videotuotanto rehellistä työtä tyttöjä kunnioittaen, niistä vain maksetaan vähän. Sen takia Suomessa ei kamalasti olekaan aikuisviihdetuotantoa, kun ei sillä tienaa kovasti. Miksi siis lähteä tekemään niin rankkaa settiä, jotta siitä saisi vain pientä taskurahaa. 

Katso myös Milja Bee -vlogisarjan ensimmäinen video! 

 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Johanna Tukiainen täräyttää suorat sanat Suomesta ja hehkuttaa Ruotsia: ”Suomalaiset ovat junttikansaa ja kyräilijöitä!"

BB-Valvomo: Minna kommentoi kiusaamiskohua ja välejään Arttuun – otti kantaa kohu-Sinin saamaan ryöpytykseen!

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!