Hotnow

Sori, iskävartalot! Naisia kiinnostaa sittenkin lihaksikas mies!

15.12.2017 19:03

Iskävartalo on ollut muodissa jo jonkin aikaa, mutta tuoreen tutkimuksen mukaan naisiin vetoavat parhaiten lihaksikkaat miehet. 

Griffithin yliopistossa, Queenslandissa, tehdyn tutkimuksen mukaan naiset pitävät miehistä, jotka näyttävät voimakkailta. Tutkimuksessa, johon osallistui 160 naista, koehenkilöille näytettiin kuvia paidattomista miehistä. Miesten kasvot oli leikattu kuvista, joten naisten tuli arvioida miehiä ainoastaan vartalon perusteella. Tulosten perusteella naisiin vetosivat ominaisuudet, jotka viestivät voimasta ja maskuliinisuudesta. Naiset antoivat paremmat pisteet lihaksikkaille käsivarret ja treenatuille keskivartaloille, kuin hoikkavartaloisemmille miehille.

– Tulokset osoittavat, että suurin osa miesten fyysisestä vetovoimasta liittyy ominaisuuksiin, jotka viestivät vaikuttavuudesta ja fyysisestä voimasta, tutkijat toteavat:

–Tämä voi johtua kumppaninvalintamekanismeista, jotka vastaavat terveydestä viestiviin merkkeihin. 

Onko tässä miesten uusi muotivillitys? Karvainen kaljamahavyölaukku takaa trendikkään iskävartalon!

Tutkimuksen mukaan naisten miesihanne onkin varsin kapea, kun kyse on fyysisistä ominaisuuksista. On kuitenkin syytä huomata, että tutkimuksessa tarkasteltiin naisten mieltymyksiä varsin rajallisesti. Koska naisille ei annettu miehistä vartaloiden lisäksi muuta tietoa, eivät naiset voineet ottaa huomioon muita kumppanin valintaan vaikuttavia tekijöitä. Tosimaailmassa myös muun muassa kasvonpiirteet, pukeutumistyyli ja luonne vaikuttaisivat henkilön seksuaaliseen vetovoimaan.

Lähde: Metro UK

 
Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!