Hyppää pääsisältöön
Yhä useampi japanilaismies on neitsyt.

Seksittömyys lisääntyy huolestuttavasti teollisuusmaissa - Japanissa arviolta joka neljäs alle 40-vuotias on neitsyt!

Heteroseksuaalien, aikuisten miesneitsyiden määrä Japanissa on huomattavan suuri. Asiaa on selvitetty kansallisella tutkimuksella. 

Syynä ikineitsyt-ilmiöön miesten osalta on osittain se, että naiset arvostavat potentiaalisissa rakastajissa varakkuutta. Tämä ja monet muut tekijät aiheuttavat sen, että nykyisistä 18–39-vuotiaista japanilaismiehistä arviolta joka neljäs ei koskaan ole harrastanut seksiä.

Yleisintä seksuualinen kokemattomuus on pienituloisten miesten keskuudesssa.

- Kun puhutaan siitä, kuka on seksuaalisesti kokenut ja kuka neitsyt, on keskustelu syy-seuraussuhteista toki monimutkainen. Yksinkertaistettuna raha kuitenkin puhuu, toteaa asiaan perehtynyt tutkija Cyrus Ghaznavi Tokion yliopistosta

Lue myös: Peitto heiluu huolestuttavan vähän - seksitöntä elämää viettävien määrä on huipussaan Yhdysvalloissa!

Ikipoikien maa 

Tutkijat uskovat, että globaali seksin harrastamisen laskusuhdanne osuukin kehittyneistä maista pahimmin juuri Japaniin.

Seksuaalisen aktiivisuuden tai seksuaalisen kokemattomuuden kartoittaminen koko väestöstä on varsin monimutkaista. Mainitussa kansallisessa seksitutkimuksessa käytettiin tietoja vuosina 1992-2015 tehdyistä kyselyistä. Otokset kattavat kaikkiaan 11 000 - 18 000 japanilaista aikuista ikähaarukassa 18-39.

Tohtori Peter Ueda Tokion yliopistosta huomauttaa, että seksuaalisen passiivisuuden syistä tarvitaan lisää tutkimuksia.

- Miten parisuhdemarkkinoiden dynamiikka kenties kehittyy nettideittailyn myötä, romanttisten ja seksisuhteiden odotusten muuttumisen myötä, sekä muuttuvien arvojen, elämäntapojen ja työmarkkinoiden myötä. Sitä on selvitettävä lisää. 

Lähde: The Sun

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!