Yhä useampi elää ilman seksiä.

Peitto heiluu huolestuttavan vähän - seksitöntä elämää viettävien määrä on huipussaan Yhdysvalloissa!

05.04.2019 18:33

Tuoreen kyselytutkimuksen mukaan seksitöntä elämää viettävien aikuisten määrä USA:ssa on huipussaan. 

General Social Survey-kyselyn tulokset paljastavat, että lähes yksi neljästä aikuisikäisestä amerikkalaisesta ei harrastanut lainkaan seksiä vuonna 2018. Luku on ennätyksellisen korkea!

Nuoret miehet 

The Washington Post analysoi tuloksia ja havaitsi, että suuri osa selibaatissa elävistä on nuoria miehiä.

Alle 30-vuotiaiden miesten osuus seksittömässä ryhmässä on lähes kolminkertaistunut kymmenssä vuodessa.

18-30-vuotiaiden naisten joukossa selibaatissa elävien osuus oli viime vuonna 18 prosenttia. Myös seksittömää elämää viettävien naisten määrä on lisääntynyt kymmenssä vuodessa selvästi, noin kahdeksan prosenttiyksikköä.

Asiantuntijoiden mukaan syitä laskusuhdanteelle on useita. Sen lisäksi, että väestö ikääntyy, niin nuorten joukossa seksiä harrastetaan aiempaa vähemmän.

- Yhä useammalla parikymppisellä ei ole kumppania, jonka kanssa he asuvat. Uskon, että näissä olosuhteissa esiintyy vähemmän seksiä, selittää San Diegon osavaltionyliopiston psykologian professori Jean Twenge lehdessä.

Twengen mukaan sukupuolten välistä eroa selittää muun muassa nuorten miesten joukossa lisääntynyt työttömyys. Kysely osoitti, että 54 prosenttia amerikkalaisista työttömistä ei elänyt vakituisessa parisuhteessa. Työelämässä olevien joukossa lukema oli 32 prosenttia. Lisäksi nuoret miehet asuvat nuoria naisia useammin vanhempiensa luona.

- Kun asut vanhempien kanssa, on seksikumppanien tuominen makuuhuoneeseen luultavasti vaikeampaa, Twenge huomauttaa.

Lisäksi hän arvelee teknologian kehityksen heeijastuvan nuorten seksielämään:

- Nykypäivänä on tarjolla enemmän tekemistä kymmenen jälkeeen illalla kuin 20 vuotta sitten. On videoiden striimausta, sosiaalista mediaa, videopelejä ja sen sellaista.

Lähde: Fox News

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!