Katso kuva!

Savon parhaat luomurinnat? Tämä kuva saattoi olla liikaa Instagramille – nuori savonlinnalaisblondi harmittelee Seiskalle: ”Sen jälkeen Insta-tilini suljettiin”

Hotnow | 28.04.2020 21:03

Seiska kertoi eilen sosiaalisessa mediassa sattuneesta tragediasta. Savonlinnalaisen Pasha Podzniakovan Instagram-tili on yksi suosituimmista Suomessa, sillä se saavutti ja rikkoi hiljattain jo miljoonan seuraajan rajapyykin.

Nyt tilanne on tosin se, että Instagram on pistänyt Pashan, 21, käyttäjätilin toistaiseksi jäähylle. Syytä siihen ei tunnu tietävän kukaan, ei edes neiti Podzniakova itse. Sen venäläisvanhempien tytär toki myöntää, että hän postailee someen rohkeaa materiaalia.

– Mutta en missään nimessä niin rohkeaa, että minua voitaisiin kohdella näin! Kuvissani ei edes näy nännejä, hän alleviivaa Seiskalle.

Lue myös: Miljoonan seuraajan raja rikki! Nuori savolaisnainen ylsi huikeaan saavutukseen – mutta sitten Instagram teki tylyn tempun: "Johtuu varmasti näistä isoista tisseistäni"

Pasha on tottunut poseeraamaan rohkeasti. - Jos mie ihan suoraan sanon, niin en erityisemmin välitä mistään pitsiliiveistä. Kotona mies pyörin ihan mummoalkkareissa!
Pasha on tottunut poseeraamaan rohkeasti.  Jos mie ihan suoraan sanon, niin en erityisemmin välitä mistään pitsiliiveistä. Kotona mies pyörin ihan mummoalkkareissa!

Oliko tämä kuva liikaa?

On paljon mahdollista, että joku Pashan miljoonasta seuraajasta – tai sitten vain joku satunnaiskäyttäjä – on kannellut kaunottaren seksikkäästä kuvavirrasta. Mikään yksittäinen julkaisu ei siis välttämättä ole niin sanotusti katkaissut kamelinselkää.

Tämän teorian puolesta puhuu se seikka, ettei Pashan viimeisin kuva kuulemma ollut ”mitenkään erityisen seksikäs tai rohkea”. Ei ainakaan hänen mittapuullaan.

Lue myös: "Tiedän kyllä, että miulla on melko suuret rinnat" - Savon kuumin povipommi Pasha nousi paljastavilla kuvillaan Instagram-sensaatioksi!

Pasha lähetti itsestään tuoreita kuvia julkaistavaksi. Instagram-tilin sulkenut sensaatio-otos löytyy artikkelin lopusta.
Pasha, 21, lähetti itsestään uunituoreita kuvia julkaistavaksi. Instagram-tilin sulkenut sensaatio-otos löytyy artikkelin lopusta.

Valta Suomen kansalle

Pasha vetää puhelimessa hetken happea. Sitten hän päättää, että Suomen kansa saa muodostaa oman mielipiteensä hänen sensaatiokuvansa "härskiydestä."

– No jos mie lähetän sen kuvan siulle, niin voit tehdä omat johtopäätöksesi! Voitte vaikka julkaista sen teidän nettisivuillanne ja näyttää kaikille, minkälainen kuva on kyseessä, Pasha lupaa ja lähettää kuvan.

– Kuten sie näet, istuskelen siinä lattialla valkoisessa bodyssa. Ei se ole miusta niin paha. Mutta sen jälkeen Insta-tilini suljettiin, hän harmittelee.

Lue myös: Venäjän parhaat luomurinnat? Logistiikka-alalla työskennellyt siperialaisnainen innostui Instagramista: nyt uskomattoman uhkea Anastasia, 30, nauttii valtavasta somesuosiosta - eikä mikään ihme!

Oliko tämä liikaa? Pasha ehti julkaista tämän kuvan, ennen kuin Instagram sulki hänen käyttäjätilinsä.
Oliko tämä liikaa? Pasha ehti julkaista tämän kuvan, ennen kuin Instagram päätti sulkea hänen käyttäjätilinsä.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pashan kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!