Hotnow
Katso kuva!

Puolialaston penkkiurheilija! Iida Ketola villiintyi kotisohvalla kannustaessaan UFC-suosikkiaan alusvaatteissa haarat auki - katso itse!

27.10.2020 16:12

Kampaamoyrittäjä ja tosi-tv-julkkis Iida Ketola-Korppila, 30, todella osaa kannustaa suosikkiurheilijaansa ja myös näyttää sen.

Iida jännitti lauantaina kotisohvallaan, miten UFC 254 -vapaaottelutapahtumassa käy. Erityisesti Iida kannusti venäläistä Habib Nurmagomedovia, joka otteli lauantaisen tapahtuman pääottelussa yhdysvaltalaista Justin Gaethjea vastaan kevytsarjan tittelistä. 

Hilpeän oloinen Iida oli pukeutunut kotisohvalle pelkkiin mustiin alusvaatteisiin, ja Instagramin avainsanaksi hän olikin kirjoittanut "oman elämänsä kehätyttö". Käsissään hänellä oli itsetehdyn näköinen paperilappu, johon oli kirjoitettu numero yksi.

Ottelua seurasi sohvalla myös Iidan suloinen Kristoffer-koira.

Lue myös: Huhhuh, BB-Iida Ketola esitteli superseksikkäitä muotojaan pitsialusvaatteissa: "OMG ja Oi oi oi" - kuvat!

Instagramin kuvatekstin mukaan Iidalla olisi pelissä myös omat vedot kiinni.

- I’m waiting UFC like.... PS. Valittelin aiemmin päivällä stoorissa ku Khabibin kertoimet on niin pienet. No, nyt mulla on yli kolmensadan edestä vetoja, eli älkää enää ehdotelko niitä betsejä. Mulla loppuu pelimerkit kesken!, Iida kirjoitti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌿 OG IIDA KETOLA 🌿 (@ogiidaketola) on

Iidan kannustama Nurmagomedov voitti lauantaisen ottelun ylivoimaiseen tyyliin, mutta faniensa harmiksi hän ilmoitti heti ottelun jälkeen lopettavansa uransa.

Liittyi OnlyFansiin

Iida liittyi taannoin myös maksullista materiaalia myyvälle OnlyFans-sivustolle. Lisäksi hän on mukana Ina Mikkolan juontamassa Tilipäivä-sarjassa.

Lue lisää: Huhhuh, Iida Ketola liittyi maksulliselle K18-sivustolle: nappasi mukaansa myös Touko Aallon exän Iris Flinkkilän - kuvat!

Alunperin Iida nousi julkisuuteen Rantalentis-juontajana sekä Big Brother 2009 -tosi-tv-ohjelmasta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by inamikkola (@inamikkola) on

Lue myös: Iida Ketola esittelee tatuointejaan pelkissä stringeissä: "Näitä kuvia minun pitäisi ottaa enemmän" - katso!

Iida on naimisissa juontaja Renne Korppilan kanssa, ja heidän yhteisiin harrastuksiin kuuluu muun muassa kuntoilu.

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!