Huhhuh, Iida Ketola liittyi maksulliselle K18-sivustolle: nappasi mukaansa myös Touko Aallon exän Iris Flinkkilän - kuvat!

Uutiset | 14.10.2020 13:04

Big Brotherista julkisuuteen noussut parturi-kampaaja Iida Ketola-Korppila, 30, on liittynyt K18-materiaalia sisältävälle OnlyFans-sivustolle.

Toistaiseksi tosi-tv-kaunotar on julkaissut vain kolme kuvapostausta tilillään. Niistä tuorein on tältä aamulta, ja kuvatekstinä on "Huomenta!" sydänten kera. Esittelyosiossa Iidalla on pelkkä hymynaama. Kuukausimaksuksi Iida on määritellyt 35 dollaria eli noin 30 euroa.

Lue myös: Iida Ketola esittelee tatuointejaan pelkissä stringeissä: "Näitä kuvia minun pitäisi ottaa enemmän" - katso!

Kuukausimaksua vastaan Iida postailee itsestään rohkeita kuvia maksavien seuraajiensa iloksi. Viidakon tähtönen on aiemmin harmitellut netissä, että hänen pitäisi ottaa enemmän nakuilukuvia itsestään.

Hyvissä nudeissa lähinnä ärsyttää ettei oo ollu alustaa mihin postata niitä, Iida kirjoitti Instagramin kuvatekstissään.

Nyt hän päätti perustaa ystävänsä kanssa omat OnlyFans-tilit.

NYT ON SE KAUAN KAIVATTU ALUSTA!, Iida iloitsee uutta aluevaltaustaan.

Lue myös: Huhhuh, BB-Iida Ketola esitteli superseksikkäitä muotojaan pitsialusvaatteissa: "OMG ja Oi oi oi" - kuvat!

Iris on Toukon exä

Iida perusti OnlyFans-tilinsä yksissä tuumin Iris Flinkkilän kanssa, joka puolestaan tunnetaan vihreiden entisen puoluepuheenjohtajan Touko Aallon ex-rakkaana. Iris ja Touko erosivat vuoden alkupuolella.

Lue lisää: Suhteesta seurasi kohu, kohusta avioero ja uusi onni - nyt Touko Aallon ja Iris Flinkkilän suhde on ohi: "Ei olla enää pariskunta"

Tulevissa kuntavaaleissa vihreiden ehdokkaana oleva Iris vaikutti omalla Instagram-päivityksensä perusteella olevan innoissaan uudesta aluevaltauksesta. Sekä Iriksellä että Iidalla on omat OnlyFans-tilinsä.

- Meillä oli Iida Ketolan kanssa pieni business- ja creauspalaveri tässä. Päätettiin yhteistuumin pistää omat #onlyfans-tilit pystyyn, koska meitä on molempia kiinnostanut jo pitkään, miten se homma toimii. Jossain vaiheessa ajateltiin kertoa siitä vähän laajemminkin. Muutenkin, why not?

Lue myös: Vau! Touko Aalto ja naisystävä Iris Flinkkilä yhdessä Linnan juhlissa: Iriksen supernaisellinen asu korostaa muotoja - kuvat!

- Mun eleet tässä kuvassa näyttää siltä kuin olisin sanomassa, että ”contentin taso tulee olemaan ainakin näin korkeella”, mutta oikeasti fiksaan siinä otsatukkaani.

 

 

Katso tästä Iida Ketolan jumppavideo

Lue myös: Oho! Povipommi Marika Fingerroos, 41, hyppäsi yllättäen aikuisviihteeseen - poseeraa rohkeasti K18-sivustolla!

Tässä muutama rohkea kuva Iidasta hänen Instagram-tililtään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌿 OG IIDA KETOLA 🌿 (@ogiidaketola) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌿 OG IIDA KETOLA 🌿 (@ogiidaketola) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌿 OG IIDA KETOLA 🌿 (@ogiidaketola) on

Lue myös: Oletko koskaan nähnyt BB-Iida Ketolaa ilman meikkiä? Nyt näet - sekä yläosattomissa ja rumimmissa alushousuissaan!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!