fbq
Hotnow
24.12.2018 22:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Tuoreet vanhemmat eivät ehdi makuuhuoneeseen.
Pikapano pelastaa tuoreet vanhemmat - tässä asennossa nopea orgasmi on taattu!
Hotnow
24.12.2018 22:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Kolme neljäsosaa pariskunnista sanoo harrastavansa vähemmän seksiä perheen perustamisen jälkeen. Tuoreilla vanhemmilla aika on niin kortilla, että pikaiset seksisessiot ovat usein ainoa tapa pitää kipinää yllä.

ChannelMum.comin kyselyyn vastanneista tuoreista vanhemmista 71 prosenttia myönsi turvautuvansa pikapanoihin saadakseen seksiä. Itse asiassa, pienten lasten vanhempien seksi kestää keskimääräinen vain kaksi minuuttia ja viisitoista sekuntia. Joka kahdestoista pari oli niin kiireinen, että seksistä oli suoriuduttava alle minuutissa. Vain 14 prosenttia vastaajista sanoi saavansa yhä nauttia pitkistä seksisessioista perheen perustamisen jälkeen.

Kiireestä huolimatta tuoreet isät olivat erittäin tyytyväisiä seksielämäänsä. Lähes puolet (47%) iseistä paljasti, että heidän seksielämänsä voi paremmin kuin koskaan. Naisista kuitenkin vain 29 prosenttia oli samaa mieltä. Suurin syy tähän lienee kotiaskareissa, sillä naiset sanoivat syttyvänsä helpoimmin siitä, että mies kokkaa tai imuroi. Miehistä 35% halusi saada seksikkäitä kuvia puolisoltaan. Naisia seksikkäät kuvat eivät juurikaan kiinnostaneet, mutta rentouttavasta hieronnasta unelmoi yli puolet naisista.

Seksiasennoista parhaiten pikapanoon sopii vanhempien mukaan doggy style, jota suosi 58 prosenttia vastaajaksi. Toiselle sijalle tuli lähetyssaarnaaja (53%) ja kolmanneksi lusikka (24%).

Lähde: MirrorChannelMum.com

Tilaa Seiskan uutiskirje! »