Katso videot!

Korona mursi kivenkin! Dwayne ”The Rock” Johnsonin koko perhe sairastui koronavirukseen: ”Tämä on hankalin ja vaikein kokemus elämässäni!”

Hllwd | 03.09.2020 12:10

Toimintatähti Dwayne ”The Rock” Johnson, 48, jakoi Instagramissa sykähdyttävän päivityksen.

Näyttelijä kertoo yli 11 minuuttia kestävällä videolla, kuinka hän on perheineen saanut koronavirustartunnan. Dwaynen koko perhe oli saanut positiivisen tuloksen Covid-19-testeistä ja nyt muskelimies on murheen murtama. 

- Minun vaimollani Laurenilla, kahdella pienellä tyttärelläni sekä minulla on koronavirustartunta. Voin kertoa, että tämä on ollut yksi haastavimmista ja vaikeimmista asioista, mitä olemme perheenä kokeneet. Tottakai tilanne on myös minulle henkilökohtaisesti raastava, vaikka minut on tyrmätty ja piesty elämäni aikana, Dwayne kertoo.

Hän kuvailee positiivisen testituloksen saamista täysin erilaiseksi haasteeksi kuin muut elämänsä vastoinkäymiset. Hän ei pidä aiempia loukkaantumisiaan, aikoinaan kodista saamaansa häätöä tai rahattomana olemista yhtä vaikeana yhdestä tärkeästä syystä. 

- Elämäni tärkein asia on aina suojella perhettäni ja pitää heidät turvassa. Kaikki me maailmassa haluamme suojella perheitämme. Toivon todella, että olisin ollut ainoa meistä, jolla olisi ollut koronavirustartunta. Covid-19 löytyi kuitenkin koko perheeltämme, siksi tämä oli kunnon henkinen potku palleaan, Dwayne kuvailee. 

Lihaskimppu paljastaa, että perheellä on jo kaikki hyvin. He ovat selvinneet tartunnan tuskaisimmista oireista, eivätkä pysty tartuttamaan virusta enää muihin. 

- Selvisimme koronaviruksesta voimakkaampina ja terveempinä, Dwayne toteaa.

Lue myös: Mitä ihmettä, action-tähti Dwayne Johnson tähtää presidentiksi: "Erittäin mahdollista!"

Onnekas olo

Toimintatähti tietää, että koronavirustartunta on koskettanut kaikkia maailmassa. Hän pitää itseään todella onnekkaana, että selvisi viruksesta perheensä kanssa ilman suurempia ongelmia. 

- Tunnen paljon ihmisiä, jotka ovat menettäneet lähimmäisiään tälle virukselle, Dwayne sanoo surullisena. 

Näyttelijän mielestä virus on todella säälimätön ja karu. Hänen kiittää sitä, että hänen pienillä lapsillaan ei ollut kovin suuria oireita tartunnasta huolimatta. 

Lue myös: Aww! Söpöyden yliannostus – järkelämäinen Dwayne Johnson laulaa tyttärelleen!

Lisäksi muskelimies kannustaa kaikkia taistelemaan virusta vastaan kaikilla mahdollisilla keinoilla. Hänen mukaansa heidän perheensä sai koronaviruksen todella läheisiltä perheystäviltään.  

- Onneksi saimme pysäytettyä tämän tartunnan leviämisen omalta osaltamme hyvin nopeasti, Dwayne iloitsee. 

Hän muistuttaa, ettei kenestäkään voi tietää, onko heillä tartuntaa. Näyttelijä pyytäkin kaikkia käymään Covid-19-testeissä, mikäli tartunnasta on pienintäkään epäilystä. 

- Pitäkää niitä maskeja! Lihaskimppu neuvoo.

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!