Katso kuvat!
Erika Helin

Missikaunotar Erika Helin läväytti sometililleen todella pornahtavaa kuvamateriaalia: "Hieno näky" - katso!

22.06.2020 12:43

Vuoden 2018 Miss Suomi -finaalista tuttu Erika Helin, 25, on ollut missifinaalin jälkeen julkisuudessa esillä paljolti nakuilunsa ansiosta.

Erika poseerasi viime vuonna alasti Portugalin Playboyssa ja tänä keväänä Erika avasi oman sivunsa OnlyFans-palveluun, jonne hän lataa rohkeaa kuvamateriaalia. Kuvia ja Erikan arkea pääsee seuraamaan 49,99 dollarin (44,50 euroa) kuukausihintaan.

Juhannuksen Erika vietti Ristiinassa, Etelä-Savossa mökkeillen ja myös juhlapyhinä hän latasi sosiaaliseen mediaan erittäin rohkeaa kuvamateriaalia.

Lue myös: Playboy-missi Erika Heliniltä raju sometilitys - miehet tarjoavat seksistä jättisummia: "Mun ei tartteis kun näyttää nätiltä ja viettää öitä osaavien herrasmiesten kanssa!"

Juhannusaattona Erika julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa alasti järven rannalla, vain pyyhe levitettynä vartalonsa peitoksi. Mikäli järvellä on ollut kuvaushetkellä veneilijöitä, he ovat saaneet nähtäväkseen maisemia, joista moni maksaa kymmeniä euroja kuussa.

- Ihanaa juhannusta. Life is life, Erika kirjoitti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ihanaa juhannusta. ☀️❤️ Life is life.

Henkilön Erika Helin (@erika.helin) jakama julkaisu

Juhannuspäivänä Erika puolestaan julkaisi mökkitunnelmista sporttisemman kuvan, jossa muodokas kaunotar hörppää vesipullosta urheilubikineissä.

- Viinipullojen sukeltamisen ohessa ollaan ehditty myös joogata, grillata ja saunoa. Ei hullumpi juhannus. Rohkeat jonoon ketkä uskaltais lähteä meidän reissuille mukaan, Erika kirjoitti kuvan oheen.

Lue myös: Oho! Playboy julkaisi netissä Erika Helinin ja Taru Kalenovin nakukuvat - tarjolla myös eroottinen täyslaidallinen Suomen seksikkäin -kisasta tunnetulta Kirsiltä!

Uusi matka mielessä

Juhannuksen jälkeisenä sunnuntaina Erika julkaisi puolestaan jo varsin pornahtavan otoksen, sillä valokuvaaja Juho Tirkkosen kuvassa hän makaa kontillaan sängyllään läpinäkyvissä, seksikkäissä alusvaatteissa.

Kuvatekstissä Erika kertoi palanneensa Helsinkiin, mutta suunnitelmissa oli jo uusi matka.

- Pieni välistoppi kotona ennen seuraavaa seikkailua, Erika kirjoitti.

Nakumissi Erika Helin julkaisee superrohkeita K18-alastonkuvia verkossa - nyt niillä on hintansa!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pieni välistoppi kotona ennen seuraavaa seikkailua. 😻 Kuva: @grphy

Henkilön Erika Helin (@erika.helin) jakama julkaisu

Tuorein otos sai innokkaimmat kehumaan Erikaa vuolaasti.

Entinen Miss Suomi Alina Voronkova huudahti kommenttikenttään "Jess" ja miespuoliset fanit ylistivät Erikaa ja Tirkkosen ottamaa kuvaa.

- Hieno näky, kirjoitti yksi.

- Oot upea nainen, kommentoi toinen.

Miehet ehdottelevat

Erika kertoi viikko sitten Instagram-päivityksessä, millaisia härskejä ehdotuksia ja viestejä hänelle on viime aikoina satanut somessa.

Erika julkaisi tilityksen rohkean yläosattoman kuvan ohessa ja tilityksensä pointtina on, etteivät vähäpukeiset kuvat viittaa siihen, että nainen haluaisi osakseen irstaita ja sopimattomia ehdotteluja.

Mistä mä aloittaisin. Kirjoitin mun storyyn, että oon saanut epämiellyttäviä tarjouksia viime aikoina enenevissä määrin. Mulle tarjotaan matkoja, ostosrahaa, ulkomaille muuttamista ja "taloudellista vakautta". Mun ei tartteis kun näyttää nätiltä ja viettää öitä "osaavien herrasmiesten kanssa", hän kirjoittaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mistä mä aloittaisin. Kirjoitin mun storyyn, että oon saanut epämiellyttäviä tarjouksia viime aikoina enenevissä määrin. Mulle tarjotaan matkoja, ostosrahaa, ulkomaille muuttamista ja "taloudellista vakautta". Mun ei tartteis kun näyttää nätiltä ja viettää öitä "osaavien herrasmiesten kanssa". "Miksi loukkaannut noista pyynnöistä?", kysyi mulle ennen hyvin läheinen miespuolinen ystävä. Mun piti ihan tosissaan pysähtyä hetkeksi käsittelemään asiaa. Etkö sä yhtään ymmärrä mitä mä tunnen? Enkö mä ole susta arvokas? Voiko sun mielestä tuntematon ihminen tulla oma-aloitteisesti asettamaan rahallisen arvon mun kanssa vietetylle ajalle? Okei vau - meidän ajatusmaailmat ei kohtaa yhtään. Voin silti yrittää selittää. Meillä naisilla on oikeus olla arvostettuja, tasa-arvoisia, liikkua turvallisesti ja asettaa omat rajamme. Sen sijaan on valitettavan tavallista, että toinen ihminen täysin varoittamatta kävelee näiden rajojen yli. Me koetaan arjessa niin paljon häirintää, että se on enemmän normaalia kuin poikkeuksellista. Meille puhutaan miten sattuu, seurataan kotiovelle ja ehdotellaan tai vaaditaan sopimattomia asioita. Meitä kosketellaan ilman lupaa ja pidetään kiinni. Kohdellaan niinkun jotain tavaroita, jonka voi vaan katalogista tilata kotiin. Suosittelen myös tutustumaan seksin ostamisen lieveilmiöihin - yleisellä tasolla toiminnan sokea kannattaminen pahimmillaan edistää täydellistä ihmisarvojen polkemista myös meillä Suomessa. Seksuaalisen häirinnän rajat on hyvin vaikeaa määritellä, koska rajan määrittely on jokaisen henkilökohtainen asia. Lähdetäänkö nyt kuitenkin siitä, että ylität rajan tarjotessasi rahaa seksistä naiselle, joka ei ole omasta aloitteestaan ilmaissut halukkuuttaan tällaiseen toimintaan. Ylität rajan, kun pyytämättä ilmoitat omista mieltymyksistäsi tai lähetät kuvia kalleuksistasi. Ylität rajan, jos kohde on selkeästi nuori, tukalassa tilanteessa tai ei osaa/pysty puolustaa itseään. Nainen ei pyytänyt tai kerjännyt mitään, vaikka oli vähäpukeinen, ystävällinen tai olemassa. Kiitos kun luet, sisäistät, ja osallistut talkoisiin. 🖤 #bossingaround

Henkilön Erika Helin (@erika.helin) jakama julkaisu

Erikan mukaan eräs hänen entinen miespuolinen ystävänsä oli ihmetellyt Erikan jyrkkää ja kielteistä suhtautumista seksiehdotteluihin.

Miksi loukkaannut noista pyynnöistä?, kysyi mulle ennen hyvin läheinen miespuolinen ystävä. Mun piti ihan tosissaan pysähtyä hetkeksi käsittelemään asiaa. Etkö sä yhtään ymmärrä mitä mä tunnen? Enkö mä ole susta arvokas? Voiko sun mielestä tuntematon ihminen tulla oma-aloitteisesti asettamaan rahallisen arvon mun kanssa vietetylle ajalle? Okei vau - meidän ajatusmaailmat ei kohtaa yhtään. Voin silti yrittää selittää, Erika kirjoittaa ja jatkaa:

Meillä naisilla on oikeus olla arvostettuja, tasa-arvoisia, liikkua turvallisesti ja asettaa omat rajamme. Sen sijaan on valitettavan tavallista, että toinen ihminen täysin varoittamatta kävelee näiden rajojen yli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You call it being alone. I call it enjoying my own company. 📸@grphy #novababe @fashionnova

Henkilön Erika Helin (@erika.helin) jakama julkaisu

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!