Katso videot!
Matti Nykänen

Matti Nykänen paljasti parhaan seksikokemuksensa: "Se oli muutama päivä sitten!"

17.11.2017 16:15

Matti Nykänen vierailee Seksitohtorin kyydissä -ohjelman tuoreimmassa jaksossa ja puhuu seksistä avoimesti seksitohtori-pornotähti Satu Söderströmin kanssa.

KATSO MYÖS: Matti Nykänen avoimena seksielämästään - ei pidä suihinotoista: "Kun toinen saa, silloin mä olen onnellinen" - katso video!

Satu esitti Matille, 54, muutamia hyvin tiukkoja seksikysymyksiä, joihin mäkisankari vastasi varsin runollisesti.

Mikä on ollut pisin aika, että olet rakastellut?

- No voi kai sen nyt sanoa, että kyllä lomalla joskus on tullut muutama kerta päivässä harrastettua. Silloin, kun meillä on aikaa, ja on kiva hetki, niin ei me silloin katsota kelloa

Tykkäätkö siitä, kun sulta otetaan suihin?

- En, Matti sanoi suoraan.

Tykkäätkö nuolla?

- No, jätetään nyt sanomatta. Mutta kyllä mä tykkään, että vaimo (Pia Nykänen) nauttii. Turha tässä on kierrellä, kyllä sitä kaikenlaista temppua tehdään.

Matti Nykänen ja Pia Nykänen
Matti Nykänen rentoutuu lomalla seksin parissa.

Paras seksikokemus?

- Se oli muutama päivä sitten. Mutta eihän noita voi verrata. Mutta kyllä vaimon kanssa ne on aina mukavia ja kivoja kokemuksia. Meikäläinen riittää silloin omana itsenäni.

Mikä on ihanteellisin kesto rakastelulle?

- No vaikka koko loppuelämä tietenkin. Mutta se ei varmaan ole kellään mahdollista. Se on ihanteellinen tilanne, että toinen osapuoli nauttii ja saa orgasmin ja on hyvällää päällä sen jälkeen. Ei se katso sitä, onko se tunti vai kymmenen minuuttia. Voin kokemuksesta sanoa, että kun toinen saa, niin silloin mä olen onnellinen, vaikka en itse saisikaan.

Katso Nykäsen jakso kokonaisuudessaan alta!

 

Teksti: Mika Seppänen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!