Katso videot!
Matti Nykänen

Matti Nykänen avoimena seksielämästään - ei pidä suihinotoista: "Kun toinen saa, silloin mä olen onnellinen" - katso video!

17.11.2017 15:03

Mäkihyppääjälegenda Matti Nykänen on vieraana seksitohtori-aikuisviihdetaiteilija Satu Söderströmin luotsaaman Seksitohtorin kyydissä -ohjelman tuoreimmassa jaksossa.

Erikoispitkässä jaksossa Matti, 54, puhuu Puma Moore -pornonimellä tunnetun Söderströmin kanssa seksistä hyvin laajasti.

Matti vertasi seksiin liittyviä tuntemuksiaan mäkihyppysuoritukseen. Matin mukaan hyppäämisessa ja seksissä on paljon samaa.

- Se lämmin tunne, mikä seksin jälkeen on ja ennen seksiä se jännitys vaimon kanssa, kun ruvetaan rakastelemaan, niin kyllä siinä samoja piirteitä on, kun vihreä tai sininen valo syttyy ja lähdetään menemään, Matti sanoo.

Mäkihyppytähti hehkuttaa elämää ja seksiä Pia-vaimon kanssa hyvin vuolain sanakääntein. Matti kertoo ohjelmassa kuitenkin useaan otteeseen, ettei seksi ole vain yhdyntää, vaan se on käsitteenä erittäin laaja.

- Kyllä mulle läheisyys ja toisesta kiinni pitäminen on mulle yhtä orgasmia tavallaan, Matti sanoo.

Matti ja Pia Nykänen
Matti ja Pia ovat olleet jo useita vuosia yhdessä.

- Ja eihän elämä perustu pelkkään seksiin. Meillä on niin loistava suhde, että se ei tarkoita, että tarvii olla koko ajan toisen sisällä. Sitä on monenlaista muutakin.

Satu esitti Matille myös muutamia hyvin teräviä kysymyksiä seksistä.

Mikä on ihanteellisin kesto rakastelulle?

- No vaikka koko loppuelämä tietenkin. Mutta se ei varmaan ole kellään mahdollista. Se on ihanteellinen tilanne, että toinen osapuoli nauttii ja saa orgasmin ja on hyvällä päällä sen jälkeen. Ei se katso sitä, onko se tunti vai kymmenen minuuttia. Voin kokemuksesta sanoa, että kun toinen saa, niin silloin mä olen onnellinen, vaikka en itse saisikaan, Matti sanoo.

Ohjelmassa paljastuu myös, että Matti ei tykkää vastaanottaa suuseksiä, mutta sen sijaan suuseksin antaminen tuntuu olevan Nykäselle tuttua puuhaa.

- Kyllä mä tykkään, että vaimo nauttii. Turha tässä on kierrellä, kyllä sitä kaikenlaista temppua tehdään.

Matti myös korostaa Satu Söderströmille, ettei hän kaipaa läheisyyttä tai seksiä muilta kuin omalta vaimoltaan.

- Ei mulla ole mitään mielihaluja lähteä kenenkään toisen kanssa seikkailemaan tai vaarantamaan suhdetta. Mä en ole sellainen jätkä, joka juoksee jokaisen pöksyihin. Kun mä lähden keikalle, mulla on jo silloin kaipuu takaisin kotiin.

- Aina kun menen kotiin, niin aina tekee vähän mieli.

Teksti: Mika Seppänen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!