fbq
Hotnow
29.08.2017 20:12
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Prostituoitu sai inspiraationsa Puhelintytön päiväkirja-sarjasta.
Luksusprostituoitu Amanda paljastaa: Tällaiset asiakkaat turhauttavat seksuaalisesti eniten!
Hotnow
29.08.2017 20:12
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Kahden lapsen äiti Amanda Goff työskentelee Australiassa prostituoituna varakkaille miehille. Korkealuokkainen prostituoitu valittelee kuitenkin, että asiakkaat eivät halua enää seksiä.

Amanda on kohdannut urallaan erikoisen ongelman, sillä hänen mukaansa asiakkaat haluavat yhä useammin seksin sijaan "muita asioita". Itse asiassa nainen, joka tunnetaan myös nimellä Samantha X, sanoo saavansa vähemmän seksiä kuin ennen prostituoidun uraansa.

– Minulla on asiakkaita, jotka haluavat minun oikolukevan heidän kirjansa vapaa-ajallani. Olen huomannut, että tätä nykyä miehet ovat kiinnostuneempia juttelemaan kuin harrastamaan seksiä, Amanda sanoo:

– Joudun usein lähtemään töistä seksuaalisesti turhautuneena.

Aiemmin toimittajana työskennellyt Amanda sai innoituksen uudelle uralle Puhelintytön päiväkirja -televisiosarjasta. Hän myöntää todellisuuden kuitenkin olevan vähemmän hohdokas. Nainen, joka veloittaa lähes 4 000 euroa yöltä, sanoo olevansa usein "alaston terapeutti" asiakkailleen:

– Seksillä ei ole suurta roolia työssäni. Muuten istuntoni kestäisivät viisi minuuttia. Ne ovat pikemmin kuin alastomia terapiaistuntoja, ja kuulen paljon tunnustuksia. Miehet kertovat minulle tulleensa hyväksikäytetyksi, sillä heillä ei ole ketään muuta, kenelle kertoa.

Lähde: Mirror

Tilaa Seiskan uutiskirje! »