Vibraattoreita on moneen lähtöön.

Lääkärin neuvo: Jokaisen äidin pitäisi saada äitienpäivälahjaksi seksilelu!

07.04.2020 20:20

Äitienpäivän lähestyessä moni miettii jälleen, mitä ostaa äidille lahjaksi. Kaupat tarjoavat onnittelukorttien kylkeen suklaata, kukkia ja inspiroivilla lauseilla koristeltuja mukeja. Seksiasiantuntija kuitenkin kehottaa valitsemaan tänä vuonna jotain radikaalimpaa. Hänen mielestään jokainen äiti ansaitsee seksilelun.

– Sori, että joudumme sanomaan tämän, mutta äitisi todennäköisesti harrastaa seksiä, ja luultavasti hän jopa nauttii siitä, selittää seksuaaliterveyden lääkäri Elle Voought.

Tohtori Voought toivoo, että seksilelut opittaisiin näkemään hyvinvoinnin apuvälineenä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi hän on lyönyt hynttyyt yhteen seksileluyritys Kandidin kanssa.

– Olemme valinneet äitienpäivälahjoiksi sopivia välineitä, mukaan lukien kegel-leluja, jotka vahvistavat lantionpohjan lihaksia synnytyksen jälkeen. Se on vähintä, mitä voit tehdä äitisi hyväksi, hän toteaa. 

Lähde: Mirror

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!