Hyppää pääsisältöön

Kohupari avautuu: 30 vuoden ikäero on avain mahtavaan seksielämään - "Sellaista ei saa 24-vuotiailta miehiltä!"

Vince ja Wesleigh ovat kuin kuka tahansa onnellinen pari. Paitsi, että heillä on ikäeroa 30 vuotta. Little Rockissa, Arkansasissa asuva pari kuitenkin vakuuttaa, että ikäero on heidän mahtavan seksielämänsä salaisuus.

– Seksi on parempaa vanhemman miehen kanssa, vakuuttaa Wesleigh, 24:

– Miksikö? Koska he haluavat miellyttää naista, joka on niin paljon heitä nuorempi... Et vain saa sellaista ikäiseltäsi kumppanilta.

54-vuotias Vince on samaa mieltä. Hän uskoo, että niin heidän avioliittonsa kuin seksielämänsä ovat "kadehdittavia":

– Mielestäni seksielämämme on mahtava. Hän kohtelee minua kuin tosimiestä.

Vaikka heidän suhteensa herättää muissa närkästystä, Wesleigh'n äiti on hyväksynyt Vincen perheeseen. Kenties se ei ollut vaikeaa ottaen huomioon, että tytön aiempi poikaystävä oli Vinceäkin vanhempi. Äidin teoria on, että Wesleigh pitää kypsemmistä miehistä, koska hänen isänsä menehtyi vuonna 2006.

– Hän myöntää minulle päin näköä, että hänellä on ongelmia isäsuhteen kanssa, äiti sanoo.

Kolme vuotta yhdessä ollut pari perusti vastikään perheen, kun he saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa, Rosalien. Vincellä lapsia on jo ennestäänkin. Hänen esikoispoikansa on 26-vuotias, eli kaksi vuotta Wesleightä vanhempi. Vaikka Vincen poika ei ole isänsä suhteesta innoissaan, Vince ja Wesleigh eivät  kritiikistä piittaa. He vannovat pysyvänsä yhdessä koko elämänsä ajan.

Lähde: New York Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!