Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Instagram-tähti

Kesäkuuma! NHL-tähti Aleksander Barkovin exän Maria Doroshinan superuhkea toimistotyyli lyö ällikällä - katso seksikäs kuva!

23-vuotias venäläistaustainen fitness-kaunontar Maria Doroshina ei tottavie arkaile esitellä itseään ja uhkeaa poveaan. Tuorein Instagram-päivitys antavassa topissa ja pikkuhousuissa edustaa totutun rohkeaa tyylilajia.

Normipäivä toimistolla, kaunotar kirjoittaa kuvan yhteyteen. Kuvaa katsellessa herää tosin kysymys, minkälaisella toimistolla näin näyttävä tyyli olisi ok? Tässä tapauksessa Maria kuitenkin viittaa "toimistolla" valokuvaaja Jared Thomas Kockan studioon. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just another day at the office ✨📸 @jaredthomaskocka

A post shared by Maria Doroshina (@doroshina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📷✨

A post shared by Maria Doroshina (@doroshina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Doroshina (@doroshina) on

Barkovin exä

Maria on tullut tunnetuksi paitsi Instagramin myötä, niin myös seurustelusuhteestaan NHL-tähti Aleksander Barkoviin. Vuonna 2017 Seiska kertoi, että tuolloin tiiviisti yhdessä viihtynyt pari muutti saman katon alle. Yhteiselo kesti noin vuoden päivät.

Oho, Aleksander Barkov ja povipommi Maria Doroshina: Yllätysero!

Tänä kesänä Aleksander esitteli julkisesti uuden mielitiettynsä Julian. Pari on edustanut yhdessä muun muassa NHL:n palkintogaalassa. Lomaa kyyhkyläiset viettivät Suomessa. 

Eleganssia ja kuumia bikinikuvia! NHL:n herrasmiespelaajana palkitun Aleksander Barkovin Julia-rakas on tyrmäävä kaunotar - katso

Seiska jututti kiekkotähteä urheilutähtien tenniskisassa, Bermuda-turnauksessa, Helsingissä heinäkuun alussa, mutta "Sasha" oli kovin vaitonainen yksityiselämästään. Kihla- tai vauvauteluihin mies ei sanonut juuta eikä jaata.

NHL-tähti Aleksander Barkov viihtyy kesät Tampereella – vain yksi syy poistua kaupungista!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!