Huhhuh! Uskomattomat bikinibeibet kesäisissä tunnelmissa – katso kuuma kuvasarja!

Hotnow | 09.04.2020 12:02

Kesä tekee tulojaan, vaikka se ei neljän seinän sisältä siltä tunnu. Mikäli sinulle ikkunasi läpi paistava aurinko ei lämmitä riittävästi, niin voit ihailla näitä upeita bikinibeibejä kootusta kuvasarjasta. 

Elsa Hosk

Ruotsalainen supermalli, joka on Victoria’s Secret -alusvaatemalliston enkeleitä. Tämä 31-vuotiaaalla kaunottarella on yli kuusi miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Elsa jakaa usein muotiin liittyviä kuvia, jotka ovat sensuelleja ja hienovaraisen aistikkaita.  Monien muiden vaikuttajien tavoin hän kannustaa kaikkia pysymään kodeissaan eristyksissä koronaviruksen aikana. 

Elsa Hosk

Montana Brown

Brittiläinen reality-tähti, joka osallistui Britannian Love Island -tosi-tv-ohjelmaan vuonna 2017. Montana oli silloisen sarjan suosikkeja, ja hänen suosionsa on jatkunut vuosia sen jälkeen. Hehkeän blondin suosiosta kertoo hänen reilusti yli miljoona seuraajaa Instagramissa, joille hän jakaa usein hyvin paljastavia kuvia. 

Montana Brown

Sian Gabbidon

Uima-asu brändin omistava yrittäjä, joka voitti Diili-ohjelman brittiläisen version vuonna 2018. Omistavansa brändin takia, Sian esittelee kaunista bikini-vartaloaan usein uima-asuissa sosiaalisessa mediassa. Sian uima-asut näyttävät hyvin eleganteilta, joten hänen asiakkainaan ei taida olla ihan tavallisimmat tallaajat.

Sian Gabbidon

Ferne McCan

Englantilainen malli ja tv-persoona, joka osallistui The Only Way is Essex -tosi-tv-ohjelmaan usean kauden ajaksi. Ferne oli rikkaiden englantilaisten elämää seuraavassa ohjelmassa lähes kymmenen kautta, koska hän liittyi sarjaan kaudella yhdeksän ja lähti kaudella 18. Kaunotar viihdyttää kahta ja puolta miljoonaa Instagram-seuraajiaan, kun hän jakaa hyvin aktiivisesti kuvia kotielämästään. 

Ferne McCan

Perrie Edwards

Little Mix -tyttöbändissä vaikuttava laulaja sai suosionsa, kun heidän bändinsä tärähti maailmankartalle brittien X Factor -laulukilpailusta vuonan 2011. Sarjan isänä pidetty kovasanainen tuomari Simon Cowell otti heidät tuolloin oman Syco Music -levy-yhtiönsä alle. Suosio näkyy naisen Instagramista, jossa häntä seuraa yli 10 miljoonaa sovelluksen käyttäjää. Faneillensa hän jakaa sosiaalisessa mediassa hassuttelevia kuvia ja videoita, joissa hän usein hymyilee hyvin leveästi.

Perrie Edwards

Jesy Nelson

Tunnetaan Little Mix -tyttöbändistä. Yhtye oli ensimmäinen bändi, joka voitti brittien X Factor -laulukilpailun. Heidän suosionsa jatkui kilpailun jälkeen, kun heidän ensialbuminsa nousi myydyimmän kymmenen levyn listalle Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Jesyä seuraa Instagramissa yli kuusi ja puoli miljoonaa seuraajaa, jotka eivät saa tarpeekseen hänen resting b*tchface -poseerauksistaan. 

Jesy Nelson

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!