Hotnow

Hiljaiseloa viettänyt Saana Uimonen palasi paljastavampana kuin koskaan - kuvat!

26.08.2016 14:14

Entinen kohujulkkis Saana Uimonen on kahden vuoden hiljaiselon jälkeen palannut takaisin parrasvaloihin. Saana on vallannut sosiaalisen median kanavat vähäpukeisilla kuvilla, ja hän jakaa otteita elämästään blogissaan.

Saana muistetaan parhaiten vuoden 2011 pika-avioliitosta ohjaaja Jussi Parviaisen kanssa. Samana vuonna Jussi julkaisi Saanasta alastonvideon ja kuvia pariskunnan seksisessioista. Myrskyisä suhde päättyi yhtä nopeasti kuin alkoikin.

Vielä vuonna 2014 kaunotar oli otsikoissa suhdekiemuroidensa takia. Saana seurusteli räppäri Toisen Kadunpojan, eli Erasmo Amon kanssa. Myös paljastavat kuvat ja villit tempaukset taikuri Jori A. Kopposen nykyisen ex-vaimon Kirsikka Kopposen kanssa keikkuivat lehtien palstoilla.

 

 

Saana kertoo kesän aikana julkaistussa blogipostauksessaan, että hän on hiljaiselonsa aika suorittanut aikuislukion.

- Suljin kaikki sosiaalisen median kanavani, lopetin minulle rakkaan blogikirjoittamisen ja antauduin vastaanottavaksi osapuoleksi, oppilaaksi. Minusta tuli hetkessä totaalinen hikari, hikipinko, ja kokeista tuli hyviä numeroita, jotka tsemppasivat jatkamaan. Hurahtamiseni johti siihen, että sain koko lukion oppimäärän kasaan puolessatoista vuodessa, ja tänä keväänä minut kruunattiin miss...  -eikun tuoreeksi ylioppilaaksi, vieläpä neljällä stipendillä ja kolmella laudaturilla!!!

Saanan seksikkäät kuvat ja poseeraukset eivät ole jääneet mihinkään, ja Saana avaa syitä asialle blogissaan. Hänen mukaansa naisen seksuaalisuus on yhä tabu. Saana kertoo, ettei hän halua alentua normeihin, joita ympäriltä tarjotaan.

 

 

Viisi vuotta sitten olin 'radikaali nuori', naisen seksuaalisuuden lähettiläs, oikea seksisoturi. Heh- Panin niin sanotusti menemään, ja sainhan siitä kovasti kuullakin. Seiskalehden kannessa poseeraminen maamme kuuluisimman pornotähden kanssa vauhdikkaissa merkeissä ei kuittailua vähentänyt, saati 56-vuotiaan ohjaajan kanssa avioituminen. Sellaista se on. Koittakaa kestää. Kaikki naiset eivät alennu normeihin joita meille yritetään sanella.

 

 

Saana kertoo saaneensa raivoisan vastaanoton palattuaan sosiaaliseen mediaan. Hän pitää reaktiota yllättävänä.

Ihan kuin olisi kiellettyä nauttia omasta seksuaalisuudestaan ja miesten huomiosta? Antaa tulla, saa tulla yrittämään. En ole perääntymässä minnekään vaan jatkan yhtä villinä kuin aina ennenkin!

Kuvat: Saanan Instagram

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!