Emättimiä on joka lähtöön

Emättimiä on viittä eri tyyppiä - tunnistatko omasi?

Hotnow | 15.04.2017 18:05

Emättimiä on kaikennäköisiä ja -kokoisia. Usein aikuisviihteen maailmassa kuitenkin suositaan yhtä ja samaa tyyppiä, mikä saattaa aiheuttaa tavallisille naisille epävarmuutta heidän omasta ulkonäöstään.

Bikinirajoja työkseen siistivä Mel haluaa kuitenkin muuttaa asian. Hän sanoo näkevänsä työssään intiimialueita joka lähtöön. Hän erottelee Elite Daily -lehdessä viisi yleisintä tyyppiä, joihin hän törmää jatkuvasti.

Barbie

Ensimmäinen on pornosta tuttu "Barbie". Tämä on tyyppi, jota ihmiset ajattelevat ensimmäisenä, kun puhutaan emättimestä. Melin mukaan se on kuitenkin todellisuudessa kaikkein harvinaisin. Barbie on yleensä karvaton ja siloinen, ja sisemmät häpyhuulet ovat täysin ulompien peitossa.

Verhot

Melin mukaan tämä taas on kaikkein yleisin tyyppi. Tällöin sisemmät häpyhuulet ovat näkyvät ulompien välistä, henkilöstä riippuen joko vähän tai paljon.

Puffs

Puffs on hyvin samankaltainen kuin Barbie, mutta ulommat häpyhuulet roikkuvat hieman kauempana häpyluusta. Huulet ovat joko Barbieta pulleammat tai roikkuvammat.

Hevosenkenkä

Tässä tyypissä ulkoiset häpyhuulet ovat ikään kuin hevosenkengän malliset. Ne ovat ylhäältä erillään toisistaan niin, että ne paljastavat sisemmät häpyhuulet, mutta alhaalta ne ovat kiinni toisissaan.

Tulppaani

Tulppaani näyttää nupullaan olevalta kukalta. Tällöin sisemmät häpyhuulet pilkottavat hieman ulkoisempien alta, koko emättimen pituudelta. 

Mel muistuttaa kuitenkin, että kyseessä on vain viisi yleisintä kategoriaa. Tämä ei tarkoita, että muunlaisissa emättimissä olisi mitään vikaa.

– Emättimesi on täydellinen, Mel vakuuttaa.

Lähde: Elite Daily

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!