fbq
Elina Tervo viskasi kaikki vaatteensa pois ja julkaisi alastonkuvan, joka puhuttelee - "Jos olisit autiolla rannalla, tahtoisitko..." | Seiska
Hotnow
23.06.2020 20:53
Teksti: Mika Seppänen & Eetu Ampuja|Kuvat: Elina Tervon kotialbumi & Instagram
Elina Tervo
Elina Tervo viskasi kaikki vaatteensa pois ja julkaisi alastonkuvan, joka puhuttelee - "Jos olisit autiolla rannalla, tahtoisitko..."
Hotnow
23.06.2020 20:53
Teksti: Mika Seppänen & Eetu Ampuja|Kuvat: Elina Tervon kotialbumi & Instagram

Fitnessmallina ja tosi-tv-tähtösenä tunnetuksi tullut Elina Tervo, 32, on viettänyt koronakevättä ja -kesää Portugalissa. 

Elämäntapamatkaajana viime vuodet elänyt Elina muutti Italiasta Portugaliin maaliskuussa juuri ennen kuin pahin pandemia iski Italiaan.

– Asuin Sisiliassa ja nautin elämästäni siellä. Minulla ei ollut hinkua muualle, mutta yhtäkkiä tuli vahva tunne, että kannattaisi vaihtaa maisemaa, hän selosti Seiskalle huhtikuussa.

Katso myös: Tulikuumat kuvat! Portugalin pandemiarannoilla piehtaroiva superseksikäs Elina Tervo kuvailee itseään nunnaksi – ”En harrasta irtosuhteita!”

 Koronan kerrottiin tuolloin jylläävän lähinnä Pohjois-Italiassa, ei niinkään rauhan tyyssijaksi luullussa Sisiliassa.

– Kun pohjoisessa alettiin uutisoida olevan paljon tartuntoja, ajattelin, ettei ehkä olisi viisasta jäädä saarelle, jos tilanne ajautuisi huonoksi. Olisin mieluummin mantereella, mikäli tulisi tarve vaikkapa sairaalahoidolle.

– Sitten siinä kävikin niin, että ehdin juuri ja juuri lentää tänne Portugaliin, ennen kuin koko Italia sulki rajansa!

Lue myös: Suomalaiskaunotar Elina Tervo asuu hylätyssä portugalilaisessa kaupungissa: ”Turistikohde ilman turisteja!”

Rantafilosofinen kysymys

Nyt Elina on julkaissut kuvamateriaalia Portugalin hiekkarannoilta, ja tuoreessa otoksessa hän poseeraa kokonaan ilman vaatteita.

- Jos olisit täysin autiolla rannalla, tahtoisitko olla vapaa ja alasti vai peittäisitkö itsesi? Oletko kysynyt itseltäsi: heijastaako vastauksesi omia toiveitasi tai pelkojasi siitä, mitä muut ajattelevat? Elina kysyy filosofisen puhuttelevasti.

Elina ei kuvan perusteella epäröisi vastaustaan ja suomalaiskaunotar on riisunut aiemminkin kameran edessä. 

Esimerkiksi taannoisessa Seiskassa Elina poseerasi niin ikään alasti.

Näin Elina Tervo poseerasi Seiskan taannoisen haastattelujutun kuvissa.
Näin Elina Tervo poseerasi Seiskan taannoisen haastattelujutun kuvissa.

Keväällä tehdyssä haastattelussa Elina kertoi kuvaavansa karanteenikalenteria, johon ilmestyy joka päivä kauniin sensuelli poseeraus hiljaisessa miljöössä.

– Haluan voimaannuttaa ihmisiä ja tuoda heille iloa. Kelit ovat hyvät, joten rannoilla on kiva kuvata, kun ei täällä ole ketään, Elina kertoi.

Lue myös: Seksikäs maailmanmatkaaja Elina Tervo pelastui täpärästi Italian koronakaaokselta: ”Tuli vahva tunne, että kannattaisi vaihtaa maisemaa!”

Elina Tervo

Koronan aikana Elina ei omien sanojensa mukaan kaivannut miesseuraa.

– Olen niin nunna, ettei se vaikuta elämääni mitenkään! En harrasta irtosuhteita enkä kaipaa seksiä. Minulle on se ja sama, juoksenteleeko täällä paidattomia miehiä vai ei. Paitsi ettei enää ole silmänruokaa, Elina naurahtaa.

Elina Tervo
Elina Tervo

Jos Elina poseerasi vähissä pukeissa Seiskalle, vilisee hänen Instagram-tilinsäkin paljasta pintaa, kuten alta voit nähdä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ihanaa keskikesän juhlaa Suomalaiset! Nyt nautitaan🌞🍾🥂 #juhannus #pysykääpinnalla

Henkilön Elina Tervo (@elinatervo) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wild and free🖤 #sweetdreams

Henkilön Elina Tervo (@elinatervo) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buongiorno 🌸 #intimissimi #italianlingeries

Henkilön Elina Tervo (@elinatervo) jakama julkaisu