Uutiset

Suomalaiskaunotar Elina Tervo asuu hylätyssä portugalilaisessa kaupungissa: ”Turistikohde ilman turisteja!”

19.04.2020 13:08

Muun muassa Martina ja hengenpelastajat -tosi-tv-sarjasta muistettava takavuosien Miss Helsinki Elina Tervo, 32, on elämäntapamatkaaja, jonka osoite vaihtuu tiuhaan.

Juuri nyt Elina on Portugalissa.

– Täällä on nyt hyvä olla! Lagos on turistikohde ilman turisteja, sillä kaikki ovat hylänneet kaupungin. En edes muista, missä viimeksi olisin saanut olla näin rauhassa.

Lue myös: Seksikäs maailmanmatkaaja Elina Tervo pelastui täpärästi Italian koronakaaokselta: ”Tuli vahva tunne, että kannattaisi vaihtaa maisemaa!”

– Toivottavasti tätä tilannetta ei kestäisi kuukausikaupalla. Uskon ja toivon, että kesään mennessä tämä kaikki olisi pelkkä hirveä muisto, Elina parahtaa.
– Toivottavasti tätä tilannetta ei kestäisi kuukausikaupalla. Uskon ja toivon, että kesään mennessä tämä kaikki olisi pelkkä hirveä muisto, Elina parahtaa.

Jonoa vain kauppaan

Lagosin jopa aavemainen hiljaisuus ei haittaa Elinaa. Tyrmäävä tummaverikkö vain nauttii, kun saa kuljeskella kaupungilla vailla huolta vastaantulevista pärskijöistä. Paikallisiin törmää vain ruokaostoksilla.

– Ainoastaan apteekit ja ruokakaupat ovat auki. Kaupoissa saa olla kerrallaan 10 henkilöä, joten niihin on kertynyt hieman jonoa. Kaikkinensa ihmiset ovat ottaneet poikkeustilanteen hyvin rauhallisesti.

Lue myös: Uhkea Elina Tervo yläosattomissa – vartalo kuin tiimalasi: sykähdyttävä rintatatuointi kiinnittää kenen tahansa huomion!

Elina kertoo keskittyneensä kuntoiluun, kovaan treeniin ja monipuoliseen ravintoon.

– Toivottavasti muutkin saisivat inspiraatiota pitää itsestään huolta, sillä silloin kehon vastustuskyky on korkeimmillaan.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja Elinan kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!