Katso kuvat!

Daisarijösses ja peppuvau! Tosi-tv-seksipommi Lauren Goodgerin kuumat suihkukuvat eivät jätä ketään kylmäksi - katso itse!

Hotnow | 28.12.2020 19:55

Brittiläisistä tosi-tv-ohjelmista tunnettu kaunotar Lauren Goodger, 34, viettää aikaansa Kreikan Korfussa lomaillen. Saaren lämpimissä keleissä kaunottarella on ollut niin kuuma, ettei hän ole tarvinnut päälleen kuin ainoastaan pienoiset bikinit. 

Porottavat auringonsäteet kuumensivat Laurenia bikinivalokuvaussession aikana sen verran, että hän joutui menemään viilentävään suihkuun. 

Lue myös: Uskomaton kroppa! Renny Harlinin Johanna-rakas, 26, julkaisi tyrmäävän bikini fitness -kuvan - peppuposeeraus sai Rennyn sormet vipeltämään! 

Kaunottaren treenattu vartalo näkyi kostean kauniina vedenpisaroiden alla, kun hän pyörähteli kameran edessä. Laurenin kurvikas kroppa näkyykin otoksessa monesta kuvakulmasta. 

Hänen muhkea povensa on pilkahtaa esiin pienoisista bikineistä, eivätkä hänen pyöreät pakaransakaan jätä kuvien katsojaa kylmäksi. 

Katso kuumat kuvat!

1

2

3

Lue myös: Kuuma bikinibeibe! Mallikaunotar Alessandra Ambrosio antoi nautinnon näkyä – rantakuvat! 

4

5

6

Lue myös: Pohjoismaiden tyrmäävin bikinivartalo? Ruotsin pituushyppääjäkaunotar Khaddi Sagnia karkasi hellelomalle ja julkaisi tulikuumaa kuvamateriaalia - katso! 

7

8
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!