Katso kuvat!

Yllättävä aluevaltaus! Prinssi Charles tekee Airbnb-bisnestä kuningatar Elisabetin inhokkilinnalla – 185 euroa yöltä!

Hllwd | 25.05.2019 09:59

Kuningataräiti Elisabet rakasti Skotlannin Ylämailla sijaitsevaa Meyn linnaa yli kaiken. Hän osti sen vain sadalla punnalla vuonna 1952 ja vietti siellä joka ikinen elokuu kolme viikkoa, tapahtui valtakunnassa sitten mitä tahansa. Elisabet oli eristyksessä sijaitsevassa loma-asunnossaan silloinkin, kun prinsessa Diana kuoli. Kuningataräiti itse nukkui pois 2002 kunnioitettavassa 102 vuoden iässä.

Hän testamenttasi linnan lempilapsenlapselleen kruununprinssi Charlesille.

Charlesin linna.

Lue myös: Veljeskateus jyllää! Prinssit Charles ja Andrew ovat toistensa vastakohdat – tuoreessa kirjassa yllättäviä paljastuksia!

Lapset inhosivat linnaa

Kuningataräidin tyttäret, kuningatar Elisabet ja edesmennyt prinsessa Margaret inhosivat linnaa. Elokuinen loma oli heille yhtä kärsimystä, sillä leikkikaverit puuttuivat hevosista puhumattakaan.

– En tiedä maailmassa mitään niin hirveää paikkaa kuin Meyn linna. Se ei ole edes linna, se on jääkaappi, Margareta puhahti aikoinaan toimittajille äitinsä läsnäollessa.

Kuningataräidin lapsenlapsista vain Charles viihtyi 1572 valmistuneessa kivilinnassa. Hän vaalii isoäitinsä muistoa ja on pitänyt huolen, ettei linna lääneineen pääse ränsistymään. Hän lomailee yhä Meyssa perinteisesti elokuussa vähintään viikon ajan.

Prinssi Charlesin linna.

Lue myös: Muistatko? Prinssi Charlesin luottoystävä salamurhattiin julmasti – kauko-ohjattava pommi tappoi neljä!

Törmää isäntään

Nykyisin on muotia laittaa kaikki liikenevät neliöt vuokralle Airbnb-sivuston kautta, jolla on yli viisi miljoonaa välitettävää asuntoa ympäri maailman. Myös Charles on päättänyt hyödyntää palvelua ja hankkia hieman lisätienestiä matkailusta.

Prinssi Charlesin linna.

Lue myös: Paljonkertova kuva! Prinssi Charles nautiskeli Kuubassa – Camilla-vaimo kiemurteli nolona vieressä!

Hänen määräyksestään tyhjillään seissyt viljavarasto kunnostettiin majoituskäyttöön. Sinne rakennettiin 10 makuuhuonetta kylpyhuoneineen. Majoittuja ei siis yövy itse linnassa, mutta pääsee tutustumaan sen tiloihin ja kuningataräidin elämästä kertovaan museoon. Turistin on mahdollista törmätä itse isäntääkin.

Yöpyminen Meyssä maksaa 185 euroa. Majoitustoiminnasta saadut varat käytetään linnan ylläpitoon.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!