Vihapuhe köyhdytti Mark Zuckerbergiä, Kylie Jenner kolkuttelee miljardöörikerhon ovia – Forbes-lehden lista kertoo paljon ökyrikkaista superjulkkiksista!

Hllwd | 22.09.2020 21:01

Koronapandemia on tänä vuonna rokottanut myös maailman rikkaimpia. Forbes-lehden mukaan miljardöörien osuus on vähentynyt peräti 58 henkilöllä. Miljardööreistäkin 51 prosenttia on köyhtynyt, ja varallisuutta on huvennut taivaan tuuliin liki 600 biljoonaa euroa.

Lue myös: Heikki Kyöstilä on yhtä rikas kuin Donald Trump! 2,3 miljardin omaisuuden luonut teollisuusneuvos tarjoaa 2 700 työntekijälleen ilmaisen hammashoidon!

Vihapuhe köyhdytti

Mark Zuckerberg

Epävakaat tuulet puhaltavat myös Facebookin ympärillä, mutta toistaiseksi se ei ole vienyt maailman 4. rikkaimmalta Mark Zuckerbergiltä, 36, voita leivän päältä. Hänellä on yhä 84,7 miljardin euron omaisuus, mutta tappiota on vuodessa tullut 3,57 miljardia. Yli 1 000 mainostajaa hylkäsi Facebookin kesäkuussa, koska he katsoivat somealustan olevan liian hölläkätinen vihapuheita kohtaan.

Lue myös: Facebook-perustaja Mark Zuckerberg sai naapurit raivoihinsa: rakensi hillittömän muurin!

Kolkuttelee ovea miljardöörikerhoon

Kylie Jenner

Tv-tähti Kylie Jenner, 23, ei ihan vielä yllä miljardöörien kastiin, mutta ei paljon puutu ainakaan dollareissa laskettuna. 900 miljoonan taalan omaisuus on euroissa 765 miljoonaa. Tuolla summalla meikeillään multirikastunut nuori nainen yltää sijalle 2 261.

Lue myös: Kylie Jennerin uusi lukaali on kuin luksushotelli! Kaunotar keikistelee uima-altaalla pepun paljastavissa stringibikineissä!

Verkkokaupoilla maailman rikkaimmaksi

Jeff Bezos

Nettikauppa Amazon.com-yhtiön perustaja Jeff Bezos, 56, kuuluu koronavuoden menestyjiin, sillä pandemia lisäsi verkko-ostosten määrää huimasti ja toimitusjohtaja joutui palkkaamaan 175 000 uutta työntekijää. Jeffin omaisuus on huikeat 158 miljardia euroa. Henkilökohtaisella tilillä on silti 6,7 miljardin vajaus viime vuoteen nähden. Osasyynä on kalliiksi koitunut avioero 25 vuotta kestäneestä liitosta, sillä ex-vaimo kuittaa neljänneksen Bezosin omaisuudesta.

Gates yrittää jakaa omaisuuttaan

Bill Gates

Microsoft-yrityksen perustaja Bill Gates, 64, on sinnitellyt maailman rikkaimpien joukossa jo vuosikausia. Tänä vuonna sijoitus on 3. Billillä ja hänen Melinda-vaimollaan on hallussaan 97 miljardin omaisuus, vaikka he ovat yrittäneet kaikin keinoin lahjoittaa sitä hyväntekeväisyyteen. Potista on sentään vuodessa hävinnyt 1,53 miljardia apua tarvitsevien käsiin.

Miljardeja viemäriin

Elon Musk

Tesla-autoistaan tunnettu yrittäjä, sijoittaja, keksijä Elon Musk, 49, sijoittuu 7. sijalle miljardöörilistauksessa. Hänen tämänhetkiseksi omaisuudekseen arvioidaan 60,7 miljardia, jolla voi toki vielä rakennella toimimattomia avaruusaluksia jonkin aikaa. Muskin omaisuudesta on kuitenkin huvennut liki 19 prosenttia erilaisiin haihatteluihin. Euroissa se tarkoittaa 14 miljardin hävikkiä.

Meikeillä rikastuu

Francoise Bettencourt Meyers

Luulisi, etteivät meikit ja muut kauneudenhoitotuotteet mene korona-aikaan kaupaksi, mutta Francoise Bettencourt Meyers, 67, perheineen on toista mieltä. L´Oréalin omistajat löytyvät sijalta 12. liki 55,7 miljardin omaisuudella. Se on vuoden aikana kasvanut peräti 1,2 miljardilla, joten kyllä maailman väestö haluaa kaunistua eristyksessäkin.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!