fbqVictorian ja Estellen harteille raskas painolasti! Kaarle Kustaa sivuutti tyttärensä mielipiteen jakaessa hovin vastuut ja rahat uusiksi! | Seiska
Victorian ja Estellen rooli kasvaa.

Victorian ja Estellen harteille raskas painolasti! Kaarle Kustaa sivuutti tyttärensä mielipiteen jakaessa hovin vastuut ja rahat uusiksi!

Hllwd | 19.10.2019 06:48

Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa ilmoitti viime viikon alussa, että hänen kahden nuoremman lapsensa, Carl Philipin ja Madeleinen jälkikasvu ei ole enää hoviin kuuluvaa väkeä. Lastenlapset saavat pitää nykyiset prinssi- ja prinsessa-tittelinsä, mutta meriitit eivät enää tulevaisuudessa periydy heidän jälkikasvulleen.

Moni voisi luulla, että pappa heitti säästösyistä hyödyttömän jälkikasvunsa yli laidan, mutta säilytti kultahippunsa, kruununprinsessa Victorian, 42, vallan.

Taustalla on kuitenkin, että kuningas ja hänen Silvia-vaimonsa haluavat tarjota jälkikasvulleen tavallisten ihmisten elämän.

Jatkossa Victoria on Daniel-miehensä ja lastensa Estellen ja Oscarin kanssa julkisessa vetovastuussa.
Jatkossa Victoria on Daniel-miehensä ja lastensa Estellen ja Oscarin kanssa julkisessa vetovastuussa.

 

Lue myös: Prinsessa Estellesta koulutetaan jo kuningatarta – paljonpuhuva kuva!

Tuemme siskoamme

Mahdollisuus normielämään ei kuitenkaan koske Victoriaa ja hänen perhettään, vaan päin vastoin rasittaa heidän arkeaan, velvollisuuksiaan ja ajankäyttöään nykyistäkin enemmän.

Sisarukset Carl Philip ja Madde ovat uutisesta riemuissaan, mutta Vickanin mielipidettä ei ole kuultu.

– Jatkamme kaikin tavoin kuninkaan ja kruununprinsessan – tulevan valtiopäämiehen – tukemista. Osallistumme kuninkaalliseen toimintaan heidän haluamallaan tavalla, Carl Philip ja hänen Sofia-vaimonsa kirjoittivat Instagramissa.

Carl Philip, Sofia, Gabriel ja Alexander on vapautettu Ruotsin hovin velvollisuuksista.
Carl Philip, Sofia, Gabriel ja Alexander on vapautettu Ruotsin hovin velvollisuuksista.

 

Lue myös: Prinsessa Victoria rikkoi samppanjapullon – ekologinen ratkaisu pelasti lasinsirut!

Kirstu sulkeutui

Maddella ja Carl Philipillä on yhteensä viisi lasta. Nämä saavat jatkossa päättää itse tekemisistään, muun muassa siitä missä käyvät koulunsa. Heillä ei ole minkäänlaista edustusvelvollisuutta, mutta he eivät myös saa käyttöönsä hovin määrärahoja.

– Päätös on positiivinen, sillä Aleksanterilla ja Gabrielilla on vapaammat valinnat elämässä, vaikka he ovat yhä herttuoita, Carl Philip jatkoi.

Etenkin Madeleinen miehelle Chrisillle edustustaakan löysentyminen on tervetullut uutinen.
Etenkin Madeleinen miehelle Chrisillle edustustaakan löysentyminen on tervetullut uutinen.

 

Lue myös: Hampaaton hymy hurmaa! Ruotsin prinsessa Estelle, 7, ja prinssi Oscar, 3, viihtyvät kameran edessä – kuva!

Victoria sairastui teini-ikäisenä anoreksiaan, kun hän halusi tehdä työnsä mahdollisimman hyvin ja miellyttää jokaista vastaantulijaa. Tulevaisuudessa sama painolasti lepää pikkuprinsessa Estellen, 7, harteilla. Ruotsalaiset pelkäävätkin, että äidin sairaus saattaa periytyä yhtä hurmaamishaluiselle tyttöselle murrosiän kynnyksellä.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press ja Kungahuset.se

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!