Katso kuva!

Hampaaton hymy hurmaa! Ruotsin prinsessa Estelle, 7, ja prinssi Oscar, 3, viihtyvät kameran edessä – kuva!

Hllwd | 22.06.2019 21:01

Ruotsin kuningashuone julkaisi kansallispäivän kunniaksi ihastuttavan kuvasarjan prinsessa Estellestä, 7, ja prinssi Oscarista, 3.

Kesäkuvat Estellestä ja Oscarista levisivät viikonloppuna Euroopan medioihin vauhdilla. Muun muassa People-lehti antoi kauniille sisaruskuville runsaasti tilaa. Yleensä brittilehti suosii vain Englannin omia kuninkaallisia.

Estelle ja Oscar.

Estelle ja Oscar eivät jännitä kameran edessä, sillä he ovat jo pienestä pitäen oppineet poseeraamaan. Hovikuvaaja Linda Brorström kameroineen on lapsille tuttu jo ajalta, kun he ottivat ensiaskeleitaan.

Perhepiirissä Daniel-isä ikuistaa lapsiaan ahkerammin kuin Victoria-äiti.

Lue myös: Naiset nousevat valtaistuimille Euroopan kuningaskunnissa – Seiska esittelee seuraavan sukupolven kuningattaret!

Jätä itsepuolustus turvamiehillesi!

Prinsessa Victoria.

Prinsessa Victoria vieraili viikonloppuna Gävlessä, jossa hän ensin testasi vammaisille tarkoitettua polkupyörää, minkä jälkeen hänen kutsuttiin taekwondo-harjoituksiin. Potkut eivät ihan vakuuttaneet, ja itsepuolustustilanteessa Vickanille olisi käynyt huonosti. Onneksi hänellä on henkivartijat!

Lue myös: Prinsessa Estellesta koulutetaan jo kuningatarta – paljonpuhuva kuva!

Perhe jäi Floridaan!

Madeleine markkinoi kirjaansa.

Prinsesessa Madeleinen lapset sairastuivat viime viikolla juuri ennen lomamatkaa kansallispävää viettäneeseen Ruotsiin. Julkisuutta kaihtavalle Chris-puolisolle tilanne saattoi olla helpotus, sillä hän jäi Floridan-kotiin hoitamaan jälkikasvuaan. Reissullaan Madde myös markkinoi esikoiskirjaansa Stellan salaisuus.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press ja Linda Broström/Kungahuset
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!