Hllwd

Victoria Beckhamin muotiyritys sai koronakriisitukea valtiolta ja kohu seurasi - eivätkö upporikkaat supertähdet voisi itse rahoittaa bisneksiään?

23.04.2020 12:12

Victoria Beckhamilla, 46, on hallussaan jopa yli 70 miljoonan euron arvosta kiinteistöomaisuutta. Tästä syystä syntyi pieni kohahdus, kun Victorian muotiyritys sai koronakriisitukea Ison-Britannian valtiolliselta rahoittajalta.

Victorian muotifirma on joutunut jakamaan lomautuslappuja 25 työntekijälle. Posh Spicen vaatebrändi takuulla kärsii koronasta, mutta upporikkaiden Beckhamien luulisi pystyvän rahoittamaan bisneksiään ilman valtion rahaa. 

Lue myösVictoria Beckham hakee uskottavuutta olkatoppauksilla, Madonna ei luovu korsetistaan - Seiskan muotipoliisi katsastaa julkkiskaunotarten syystyylin!

Multimiljonäärit

Beckhamit ovat säännöllisesti jakaneet Instagramissa kuvia yli seitsemän miljoonan euron ökykartanostaan Cotswoldista. Kuvissa näkyy myös vanhimman pojan yli 100 000 euroa kustantaneet synttärit, joissa esiintyi suosikkiräppäri Stormzy.

Uskomaton sormuskokoelma

Tavallinen tallaaja olisi tyytyväinen yhteen kihlasormukseen. Victorialla on 14. Ökykokoelman arvo on yli 10 miljoonaa euroa. Kihlasormukset ovat vain pieni osa hänen asustekokoelmaansa. David kosi aikoinaan Victoriaa ”vain” noin 70 000 euron kihlasormuksella. Posh Spicen kokoelmasta löytyy myös yli 1,5 miljoonan euron kaulakoru ja yli 2.5 miljoonan euron timanttisormus.

Designer-korukokoelmaan kuuluu myös 7 miljoonan euron Bulgarin kaulakoru, jonka Victoria sai Davidilta eräänä ystävänpäivänä. Victoria omistaa myös useita arvokelloja, muun muassa yhden yli 40 000 euron Rolexin.

Lue myös: Kuvat! Victoria Beckhamin ökyveneili 1000 euron mekossa - David naljaili vaimonsa asuvalinnalle!

Arvolaukkuja

Victorian lukuisat käsilaukut eivät ole vain käytännöllisiä, vaan osa kokonaisvaltaista arvotyyliä. Arviolta veskoja on noin kahden miljoonan euron arvosta. 

Panostaa ulkonäköön

Entinen pop-tähti käyttää myös noin 60000 euroa vuodessa henkilökohtaiseen valmentajaan. Tietojen mukaan hän treenaa jopa kaksi tuntia päivässä ylläpitääkseen mallin muotonsa. Victorian kauneusrituaalien kerrotaan olevan hänelle tärkeitä. Hän saattaa käyttää jopa yli 500 euroa yhdellä kerralla kasvohoitoihin. 

Teksti:Anter Yasa
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!