Hllwd

Uskottomuushuhut ravistelevat liittoa: Justin Timberlaken julkinen anteeksipyyntö ei ollutkaan vilpitön – häpäisty vaimo vaati julkaisun!

11.12.2019 20:03

Laulaja-näyttelijä Justin Timberlaken hiljattainen julkinen anteeksipyyntö osoittautui kaikkea muuta kuin vilpittömäksi.

Justin nousi otsikoihin, kun hänet kuvattiin läheisissä tunnelmissa Palmer-elokuvassa näyttelevän Alisha Wainwrightin kanssa.

Taustaa: Rajuja pettämishuhuja! Onko Justin Timberlakella salasuhde kollegansa kanssa? Netissä leviävä video kertoo paljon!

Videon vuodettua julkisuuteen, joutui Justin julkaisemaan julkisen anteeksipyynnön vaimolleen Jessica Bielille.

Lue myös: "Join liikaa sinä iltana!" Justin Timberlaken selitys pettämiskohuun ei vakuuttanut faneja - pyytää vaimoltaan anteeksi!

Pariskunnan lähipiiristä paljastettiin, että Justinin anteeksipyyntö ei ollutkaan vilpitön, vaan sen takana oli julkisen nöyryytyksen kohteeksi joutunut vaimo Jessica. Jessican kerrotaan halunneen anteeksipyynnön, koska Justinin teko nolasi hänet koko maailman edessä, ja näyttelijätär halusi miehensä ottavan jonkinlaisen vastuun teoistaan.

Justin lienee kirjoittanut anteeksipyynnön ilman sen suurempia vastaväitteitä, sillä Justinin ja Jessican avioehdossa on uskottomuuteen liittyvä kohta, joka velvoittaa uskottoman osapuolen maksamaan petetylle puoli miljoonaa euroa.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!