Hllwd

"Join liikaa sinä iltana!" Justin Timberlaken selitys pettämiskohuun ei vakuuttanut faneja - pyytää vaimoltaan anteeksi!

05.12.2019 11:36

Laulaja-näyttelijä Justin Timberlake yritti selitellä parin viikon takaisia toilailujaan.

Pari viikkoa sitten Justin kuvattiin juhlimassa Palmer-elokuvansa vastanäyttelijöiden kanssa. Hän viihtyi etenkin näyttelijä Alisha Wainwrightin seurassa. Justin silitteli kollegansa alaselkää, ja Alisha puolestaan hiveli Justinin polvea ja reittä.

Aluksi Justin ei kommentoinut pettämishuhuja lainkaan. Nyt laulaja on julkaissut Instagram-tilillään kirjoituksen, jossa hän pyytää anteeksi vaimoltaan Jessica Bieliltä ja perheeltään.

- Pysyn juoruista erossa niin paljon kuin mahdollista, mutta perheeni takia minun on tärkeää oikaista huhuja, jotka satuttavat rakkaitani. Muutama viikko sitten arviointikykyni petti pahasti. Haluan selventää, että minun ja vastanäyttelijäni välillä ei tapahtunut mitään. Join liikaa sinä iltana, ja kadun käytöstäni. Minun olisi pitänyt tietää paremmin. En halua antaa pojalleni tällaista esimerkkiä. Pyydän anteeksi uskomattomalta vaimoltani ja perheeltäni asettaessani heidät noloon tilanteeseen, ja keskityn olemaan paras mahdollinen aviomies ja isä. Tämä ei ollut sellaista. Olen todella ylpeä saadessani työskennellä Palmer-elokuvassa, Justin kirjoitti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Faneilta täystyrmäys

Justinin fanit eivät suhtautuneet kirjoitukseen kovinkaan positiivisesti. Laulajan julkaisu on kerännyt useita pettyneitä ja vihaisia kommentteja.

- Huhut eivät satuta perheenjäseniäsi. Tekosi satuttavat heitä.

- Kun näin, ettei Justinilla ollut vihkisormusta sormessaan ja hän kosketteli vastanäyttelijäänsä, tiesin hänen avioliittonsa olevan vaikeuksissa. Tämän kirjoituksen jälkeen… Mies, joka ottaa vihkisormuksensa pois, ei tiedä hyvää.

- Joskus tällaiset arviointikyvyn menettämiset aiheuttavat merkittävät romahduksen parisuhteessasi…sitä kutsutaan avioeroksi. Juo vähemmän, ajattele enemmän.

- Sori nyt vaan, mutta alkoholi ei ole mikään tekosyy kohdella vaimoasi epäkunnioittavasti.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!