Uskossa elävältä Justin Bieberiltä raju avautuminen: Vedin nuorempana kovia huumeita ja sotkin asiani!

Hllwd | 03.09.2019 11:58

25-vuotias megatähti Justin Bieber elää tunnustuksellisen kristityn elämää ja on naimisissa malli Hailey Baldwin-Bieberin, 21, kanssa. Vielä joitakin vuosia sitten Justinilla oli maine pop-maailman kauhukakarana, jonka arvaamattomat edesottamukset nousivat tavan takaa otsikoihin. Välillä hän oli niin epästabiilissa tilassa, että se vaikutti hänen työhönsä esiintyvänä taiteilijana.

Esimerkiksi konsertti Isossa-Britanniassa, Manchesterissa vuonna 2016, päättyi katastrofiin.

Hysterian partaalla olleen yleisön kiljuminen ei miellyttänyt Justinia, ja hän pyysi yleisöään olemaan hiljaa hänen puhuessaan kappaleiden välissä. Justinin pyyntö ei miellyttänyt faneja, ja he alkoivat buuata idolilleen. Justin ei pitänyt tilanteesta, ja hän päätti poistua lavalta heittäen mikrofoninsa lavalle.

Lue koko juttu: Justin Bieber raivostui kesken konserttinsa – heitti mikin ja poistui lavalta!

zz

Avautuminen

Nykyään seesteistä elämää viettävä tähti haluaa selvittää menneisyyttään ja valintojaan. Pitässä, Instagramissa julkaisussa avautumisessa Justin kertoo, että teki nuorena monta väärää valintaa. Hän tunnustaa myös kokeilleensa kovia huumausaineita. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hope you find time to read this it’s from my heart

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Vapaa käännös: 

On vaikea nousta aamulla ylös, kun kaikki tuntuu niin hurjalta: menneisyys, työ, vastuut, tunne-elämä, perhe, raha-asiat, ihmissuhteet. Varsinkin silloin liikkeelle pääseminen on vaikeaa, kun tuntuu, että on vain ongelmia ongelmien perään.

Silloin jokainen päivä tuntuu uhkaavalta ja siltä, että tästä on taas tulossa yksi huono päivä lisää. Seuraa pettymysten kierre. Joskus saattaa päätyä siihen pisteeseen, että ei haluaisikaan enää elää. Siltä voi tuntua, kun mikään ei muutu. Jos sinusta tuntuu siltä, niin ymmärrän sinua hyvin.

Ei omaa mielenlaatuaan voi muuttaa. Olen onnekas, sillä ympärilläni on ihmisiä, jotka ovat auttaneet minua jaksamaan. Minulla on paljon rahaa, kuteita, autoja. Olen saanut kunnianosoituksia sekä palkintoja. Silti en ole tyytyväinen.

Oletko huomannut, mihin monet lapsitähdet ovat päätyneet? Kovia paineita ja vastuita kasataan lapselle, joka ei ole vielä kykenevä ymmärtämään sitä kaikkea?

Kaikki meistä ovat käyneet läpi ne vaiheet, jolloin kapinoidaan ilman mitään syytä. Mutta kun soppaan lisätään tähdeyden tuomat paineet, niin lopputulos voi olla aika selittämätön. En kasvanut ehjässä kodissa. Vanhempani erosivat 18 kertaa. Ei heillä ollut rahaa. He olivat nuoria ja kapinallisia. 

Kun taitoni kehittyivät ja minusta tuli todella suosittu, se kaikki tapahtui suunnilleen kahden vuoden sisään. Kaikki elämässäni kääntyi päälaelleen. Olin 13-vuotias poika pikkukaupungista ja yhtäkkiä olinkin miljoonien palvoma tähti. En tiedä mitä mieltä sinä olet, mutta mielestäni nöyryys kasvaa iän myötä. Samoin harkintakyky kehittyy vanhemmiten, ja tästä syystä esimerkiksi alkoholilla on ikäraja.
Koska minulle on aina tehty kaikki puolestani, en ole koskaan omaksunut vastuunkantoa.

Joten, kun olin 18-vuotias, minulla ei ollut vastuita, vaan miljoonia tilillä ja ovet auki joka paikkaan. Tämä on vaarallinen yhtälö.

20-vuotiaana tein monta väärää valintaa, joiden seurauksena ajautuin ihaillusta henkilöstä pelleksi, jota arvosteltiin ja vihattiin. Tutkimusten mukaan esiintyminen yleisön edessä aiheuttaa voimakkaan dopamiiniaallon aivoissa. Nousut ja laskut ovat niin voimakkaita, että niitä on vaikea hallita. Olet varmaan huomennut, että monet meistä käyttävät huumeita. Minusta se on seurausta tästä alasta.

19-vuotiaana kokeilin koviakin huumeita. Se vaikutti ihmissuhteisiini. Minusta tuli herkkähipiäinen, enkä kunnioittanut naisia ympärilläni. Lisäksi olin vihainen ja ärtyisä. Otin etäisyyttä lähimpiini ja piilottelin itse pystyttämäni kuoren takana. Minusta tuntui, että en voi muuttua. Kesti pitkään, ennen kuin sain korjattua ihmissuhteille aiheuttamani vahingot.

Jumala auttoi minua ja ympäröi minut ihmisillä, jotka rakastavat minua. Nyt elän onneni kukkuloilla. Olen naimisissa! Se muuten vaatiikin vastuunkantoa. Avioliitto opettaa kärsivällisyyttä, luottamusta, sitoutumista, ystävällisyyttä ja kaikkea sitä mitä tarvitsee ollakseen hyvä mies.

Haluan tällä sanoa, että vaikka kaikki tuntuisi olevan sinua vastaan, niin älä luovuta. Jeesus rakastaa sinua.

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!