fbq
Hllwd
20.05.2020 19:04
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press, Instagram
Katie Price
Uskaltaisitko treffeille? Päihderiippuvuudesta tokeneva povipommi Katie Price etsii seuraa deittiapplikaatiolla - satoja halukkaita jonossa!
Hllwd
20.05.2020 19:04
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press, Instagram

Jos käytät Tinderiä, sinkkumarkkinoilla (taas kerran) vaikuttava Katie "Jordan" Price, 41, on sinulle tavoittamaton match.

Brittitabloidi Daily Star kertoo, että Katie etsii itselleen uutta kumppania mobiiliapplikaatio Love At First Swipella. Katien itsensä mukaan kyseinen sovellus olisi turvallinen tapa etsiä rakkautta pandemia-aikoina. Isossa-Britanniassa koronasulku on ollut esimerkiksi Suomea selvästi jyrkempi, mutta pikkuhiljaa kevät koittaa ja väki pääsee taas liikkeelle rajoitetusti.

 

Tästä syystä deitit Katien kanssa onnistuvat näin alkuun vain videoyhteydellä. Viiden lapsen äitinä "Jordan" haluaa pitää riittävät turvavälit joka suuntaan, joten virtuaalitreffit sopivat tähän tarkoitukseen erinomaisesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice) on

Halukkaita kaksilahkeisia on ilmaantunut linjoille jo satoja, joten treffit järjestynevät vain niille, jotka povipommi itse päättää valita. Kaikesta päätellen Katien treffihalukkuus on osa applikaation markkinointistrategiaa, sillä mitä Katie milloinkin tekee, kiinnostaa saarivaltakunnan asukkaita.

Viimeaikaiset uutiset eivät tosin ole olleet kovin mairittelevia. Toukokuussa Katie nimittäin kertoi olleensa vieroitushoidossa vuosikausien viina- ja kokaiiniputkien takia.

Jo kolme kuukautta ilman viinaa ja huumeita! 

Viime vuoden loppupuolella hänet julistettiin yksityishenkilön konkurssiin. Kiivaimpien julkisuusvuosien aikana haalittu varallisuus miljoonataloineen oli rapautunut velkavuoren edessä, ja menot ylittivät tulot moninkertaisesti. Tuloksena oli vararikko ja siitä seurannut julkinen nöyryytys. 

Britannian kohutuin povipommi Katie Price asetettiin konkurssiin!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »