fbq
Hllwd
13.05.2020 18:03
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
Povipommi Katie "Jordan" Price tokenee kaaosvuosista: Jo kolme kuukautta ilman viinaa ja huumeita!
Hllwd
13.05.2020 18:03
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Katie "Jordan" Price, 41, on tunnettu painovoimaa uhmaavasta ulkomuodostaan, lukuisista täystuhoon päätyneistä ihmissuhteistaan sekä temperamenttisesta luonteestaan.

Näkyvyytensä avulla suuren varallisuuden aikoinaan kerännyt povipommi päätyi viime vuoden lopulla vararikkoon ja ulosmittaukseen.

Syy oli yksinkertainen: Katie oli pitkään elänyt velaksi, eivätkä tulot enää kattaneet velanhoitomenoja. Isossa-Britanniassa maksukyvyttömyyteen päätyvät henkilöt voidaan julistaa tietyin edellytyksin konkurssiin, ja näin hänelle juuri kävi.

Sekoilulle stop

Glamour-elämään tottunut viiden lapsen äiti ei ole kuitenkaan vajonnut masennuksen syövereihin. Itse asiassa Katiella pyyhkii tällä hetkellä nyt paremmin kuin aikoihin. Hän on nimittäin raitistunut, ja pysynyt kuivilla jo kolme kuukautta. Raitistuminen ei tosin onnistunut täysin omatoimisesti, sillä vuodenvaihteen jälkeen Katie kirjautui vieroitushoitoon. Kun avustettua raittiutta on nyt takana useampi kuukausi, uskaltaa Katie jo puhua tilanteestaan avoimesti.

- Minulla oli paljon kipuja ja huomasin, että kokaiini tepsi niihin hyvin. Otin ainetta, sillä onnistuin pakenemaan kaikkea ikävää sen avulla. Kotiin meneminen on vaikeaa, kun kaikki muistot siitä sekoilusta ovat läsnä, Katie tilitti videolle päihdehoitolaitoksesta.

d

"Jordan" -lempinimellä tunnettu povipommi oli suosionsa huipulla 2000-luvun lopulla.

Katie Pricen vieroitushoitoa käydään läpi hänen "My Crazy Life" - tosi-tv -sarjassa. Selväpäinen elämä tuntuu povipommista hyvältä. Hän summaa, että on tuntenut itsensä näin virkeäksi ja elinvoimaiseksi viimeksi silloin, kun sai kuopuksensa. Omien sanojensa mukaan hän on huolehtinut lapsistaan ja muusta arjestaan hyvin, vaikka onkin ollut viime kymmenen vuotta ajoittain todella sekavissa tiloissa. 

Lähteet: Daily Star, Seiskan arkisto. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »