fbq
Hllwd
02.07.2020 20:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press
Angelina Jolie
Tätä on odotettu! Angelina Jolie uskaltautui supermarkettiin - koronasuojat eivät peittäneet häikäisevää kauneutta! Kuvat!
Hllwd
02.07.2020 20:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press

Hollywood-näyttelijä Angelina Jolie, 45, ihastutti kauppareissullaan tyttärensä Viviennen, 11, kanssa Los Felizissä, Kaliforniassa.

Koronalta piilossa ollutta Angelinaa ei oltu bongattu mistään moneen kuukauteen! Paparazzien iloksi, kaunotar päätti viimein piipahtaa myös yleisillä asioilla.

Lue myös: Oho! Angelina Jolie jätti rintaliivit kotiin ja törönännit varastivat huomion - Kuvat!

Upea nainen oli pukenut ylleen vaalean pitkän mekon, jonka hän oli yhdistänyt ballerinoihin ja Christian Diorin käsilaukkuun.

Sekä Angelinalla että Viviennellä oli asianmukaisesti kasvoillaan myös hengityssuojat sekä käsissään kertakäyttöhanskat.

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie

Vain hetkeä ennen äiti-tytär-kauppareissua, nähtiin Angelinan ex-mies Brad Pitt, 56, kurvailemasta moottoripyörällään Angelinan 24 miljoonan dollarin kartanosta. Silmminnäkijöiden mukaan, Brad viihtyi entisen puolisonsa kanssa kaksi tuntia.

Näyttäisi siis siltä, että ex-parin välit ovat paranemaan päin hankalan eron jäljiltä. Angelina haki eroa Bradista syyskuussa 2017 ja ero astui voimaan vasta 12. huhtikuuta 2019. Kaksikolla on yhteensä kuusi lasta.

Lue myös: Ero Angelina Joliesta syöksi Brad Pittin alkoholismin partaalle - kiittää Bradley Cooperia raitistumisestaan!

Lue myös: Matkustelua yksityiskoneella vai luksusaikaa lapsien kanssa? Ex-pari Brad Pittin ja Angelina Jolien arki eroaa toisistaan melkoisesti!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »