Katso kuva!

Tältä näyttää Elliot Page! Transsukupuolisuutensa paljastanut näyttelijä kiitti kaikkia ihmisiä saamastaan tuesta: ”Rakkautenne on ollut mahtavin lahja”

Hllwd | 21.12.2020 22:01

Monista Hollywood-elokuvista näyttelijätähti Elliot Page, 33, kiitti kaikkia ihmisiä, jotka ovat tukeneet häntä sen jälkeen, kun Elliot paljasti olevansa transsukupuolinen. 

Näyttelijätähti julkaisi kiitoksensa yhteydessä tuoreen kuvan itsestään Instagramissa, jossa hän on pukeutunut tummiin vaatteisiin. 

- Kiitän teitä sydämeni pohjasta. Teidän rakkautenne ja tukenne on ollut mahtavin lahja. Pysykää turvassa ja huolehtikaa toisistanne, Elliot neuvoi.

Elliot kannusti päivityksellään kaikkia seuraajiaan ojentamaan auttavan kätensä joulun alla. Hän pyysi heitä auttamaan kahta organisaatiota, jotka tukevat trans-ihmisiä.

Lue myös: Transsukupuolisuudestaan kertoneen Hollywood-tähti Elliot Pagen Emma-rakas puolisonsa ulostulosta: Hänen olemassaolonsa on lahja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Ilmoitus

Inception-elokuvassa ollut näyttelijä ilmoitti joulukuun alussa olevansa transsukupuolinen, ja käyttävänsä siitä lähtien nimeä Elliot. 

Elliot nousi Hollywoodin tunnetuimpien näyttelijöiden joukkoon, kun hän vielä käytti nimeä Ellen.  Hänestä tuli kansainvälisesti tunnettu, kun hän näytteli Juno-elokuvan pääroolissa.

Lue lisää: Hollywood-supertähti Ellen Page paljasti olevansa transsukupuolinen: ”Nimeni on Elliot” 

Ryhmä-X-supersankarielokuvissa ja Umbrella Academy -supersankarisarjassa näytellyt Elliot kertoi tuolloin olevansa todella kiitollinen siitä, että voi kertoa, mihin sukupuoleen hän tuntee kuuluvansa. 

Näyttelijä kertoi myös tiedotteessaan, kuinka paljon hän pelkäsi kaapista tulemista. Tuolloin Elliot ilmaisi huolenaiheensa siitä, kuinka paljon transsukupuolisia yhä syrjitään maailmassa. 

- Vuonna 2020 on murhattu vähintään 40 transsukupuolista ihmistä, joista enemmistö oli tummaihoisia tai latinoja transnaisia. Poliittiset johtajamme yrittävät jatkuvasti kriminalisoida transsukupuolisten terveydenhoitoa ja estää elämästä elämäämme.

emma portner ja elliot page
Page on ollut naimisissa kanadalaisen tanssija Emma Portnerin kanssa vuodesta 2018 asti. 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!